Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 12 11 A falunapot ünnepeltek a magyarországi Kelebián



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Film magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2016. december 11. Nézettség: 485

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2016. december 11. 18:45
Isten éltese a Kelabiai Szomszédokat és a Magyarokat!!!!!!!!!!!
vasárnap, 2016. december 11. 18:45
A szentmise után a település plébánosa megáldotta a főtéren felállított fenyőfát, majd a helyi agrárközpontban a polgármester köszöntőjét követően a díszoklevelek átadása következett.
A magyarországi Kelebián a falualapítás 92. évfordulója alkalmából szentmisével és színes programokkal várták az érdeklődőket. A műsorban kicsik és nagyok egyaránt felléptek.
vasárnap, 2016. december 11. 18:46
Tizenkettedik éve szervezik meg a falunapi ünnepségeket. Az ünnepi összejövetel szombaton délután kezdődött a falu templomában, ahol Pribitek László plébános szentmisét szolgáltatott az egybegyűlt híveknek. Az ünneplők ezt követően a falu főterére vonultak, ahol a pap megáldotta a karácsonyfát. Pribitek László, plébános, Kelebia, Magyarország: „Azzal kezdődik az ünnepségünk, hogy egy szentmisét tartok, és a szentmisében a vasárnapi adventi szakaszról, evangéliumról prédikálok. Utána kijövök ide és egy adventi beszédet mondok.”
vasárnap, 2016. december 11. 18:46
Az ünneplők ezt követően átvonultak a falu agrárközpontjába, ahol kezdetét vette a művelődési műsor. Kovács Márta, igazgató, Sántha Márta Művelődési Ház, Kelebia: „Kis műsor készül. Gyerekek, óvodások, iskolások, civil közösségek fognak ilyenkor össze. Hogy valamivel ezt a születésnapot széppé tegyük, a falu kitüntetéseit is ilyenkor adja át az önkormányzat. Polgármester úr mond méltatást.”
vasárnap, 2016. december 11. 18:46
Maczkó József, a falu polgármestere elmondta, életképesnek tartja a települést, ami érdemes arra, hogy a fiatalok ott alapítsanak családot. „Ez a kis ünnepségünk arról szól, hogy az emberek érezzék azt, hogy ide tartoznak, hogy ezen a homokon mégiscsak érdemes élni, érdemes kelebiainak lenni, érdemes táplálkozni ebből a földből és valamiképpen emlékezni azokra az ősökre, akik lerakták ennek a településnek a jövőjét.”
vasárnap, 2016. december 11. 18:46
Az ünnepség talán legjobban várt momentuma a falu tortájának megvágása volt. A programot a budapesti Pódium Színház művészeinek zenés-szórakoztató produkciója zárta.
6 megjegyzés | 1 / 1 oldal