New Age

1 videó - 2010
A New Age (angol; „új kor”) az Egyesült Államokban létrejött utópisztikus mozgalom. Vallásnak nem tekinthető, nincs leszabályozott dogmarendszere, a hangsúly az egyénen van, akinek a saját lelki útját kell követnie. Egyes ágai viszont nagyon is zárt rendszert képviselnek. Tanításának lényege szerint a Föld a Vízöntő korába lépett, és ez hitük szerint egy új világ (új kor) kezdete. A New Age a keleti vallások,pogányság és spiritualizmus által befolyásolt egyéni és személyes hitek széles sávjának gyűjtőneve, mely egy új fejlődő vallás jegyeit mutatja ugyan, de napjainkban lelki keresők, tanítók, gyógyítók és más résztvevők laza hálózatának tekinthető.

A film döbbenetes erővel mutatja be a világ legjobban működő szektáit.
A megszállottság itt még egy világi ember számára is láthatóvá válik.
Guruk, aki nyilvánosan Isten felé helyezik magukat és olyan szellemi hatalommal rendelkeznek, aminek még a nyugati tömegek is behódolnak.
A hitetés szellemei látszólagos boldogságot és szeretetet hoznak a "hívek" életébe, mielőtt végleg becsukóik mögöttük a pokol ajtaja.
A tolvaj (Sátán, e világ jelenlegi fejedelme) nem egyébért jő, hanem hogy lopjon és öljön és pusztítson; én (Jézus) azért jöttem, hogy életük legyen (a megtérteknek), és bővölködjenek. János 10,10
Szóval ne várakozz, kedves barátom, hanem add át az életedet Jézusnak, mert ezek a gonosz szellemi hatalmasságok nem szórakoznak, hanem tömegeket vezetnek félre és kebeleznek be.
De a ki vétkezik ellenem, erőszakot cselekszik az ő lelkén; minden, valaki engem gyűlöl, szereti a halált! Péld 8,36
Válaszd az életet, mert Jézus nélkül pokol minden.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Az új világrend új világvallása New Age



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Film magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2019. június 7. Nézettség: 744

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal