K2 Film a prostituáltakról - Éjszakai lányok

2 videó - 1989
Magyar dokumentumfilm 80 perc

"A K2 szereplői a bárhölgyek, akik okosabbak, mint a Rákóczi téri utcalányok. Ez persze nem abban nyilvánul meg, hogy két-három nyelven beszélnek, hanem világos céljaik, elképzeléseik vannak a hogyan továbbról. Ők sem a szex megszállottjai, hanem üzletasszonyok. Akik - szerencsés esetben - korrekt ügyfelekkel, ""tiszta, jól ápolt nyugatnémet és arab üzletemberekkel"" köthetnek alkut. Megvetik a markecoló ""K-t"" és a lányokon élősködő stricit.
""...De az egy külön élmény, hogy elmegyek, mondjuk a Randevú diszkóba, és nincsen nálam forint, hanem elmegyek metróval...az emberek között hajnalban járok...tudnák szegény emberek, hogy más élet is létezik! Elnézem őket, mint a hangyák, mennek szorgoskodni...hogy az emberek képesek ilyesmire, reggel fölkelnek, és fázósan, álmos szemekkel mennek dolgozni...á...nem bírnám csinálni...""
""Akkor több mint egymillióan látták a moziban. Bizonyos mondatok a filmből szállóigévé váltak. Először és utoljára készült ""riport"" egy prostituálttal ""munka közben"". - Dobray György"

Rendezte: Dobray György

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

K2 Film a prostituáltakról - Az éjszakai lányok 1989 Teljes FilmA videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Film magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2020. április 2. Nézettség: 208

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal