Az új rokon

1 videó - 1935
fekete-fehér, magyar vígjáték, 83 perc
rendező: Gaál Béla
szereplők: Perczel Zita (Kitty), Gózon Gyula (Esztáry Sándor), Berky Lili (Tóni néni, Esztáry felesége), Kabos Gyula (Sándor főpincér), Delly Ferenc (Miklós, Esztáryék fia), Gombaszögi Ella (Emma néni), Turay Ida (Málcsi), Pártos Erzsi (Kati, cselédlány), Pethes Sándor (Bernáth Pista), Tolnay Klári (Kenyereslány), Vaszary Piri (Gabriella, nevelőnő)

Valahol az Óperenciás tengeren is túl, a régi magyar filmek vidéki birtokán él a népes Esztáry család, akiknek tagjai ugyan mi mással is foglalkozhatnának: házasságszerzéssel múlatják napjaikat. Ebbe a kedélyes világba csap bele a villám, az Amerikából érkező "új rokon", Kitty megjelenésével.
Esztáry Sándor felségével, fiával, és felesége elszegényedett rokonaival éli egyhangú életét falusi kúriáján egészen addig, míg egy újabb szegény rokon, az Amerikában nevelkedett Kitty meg nem érkezik. Kitty modern gondolkodású lány, aki hamar beleszeretett Miklósba, a szépreményű, szegény ifjúba. Miután tudomására jut, hogy a fiúnak egy gazdag lányt kell feleségül vennie, Pestre szökik, és táncosnőnek áll egy mulatóba.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Az új rokon 1935-Perczel-Turay-Kabos-9/1



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Film magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2010. június 26. Nézettség: 26,712

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2010. augusztus 8. 10:50
mi annak a kártyajátéknak a neve?
1 megjegyzés | 1 / 1 oldal