Világokon át

18 videó
Barangolás a metafizika birodalmában

A metafizikai témákat felvető műsor alapkérdése: áll-e valamilyen szellemi erő vagy rendező elv tapasztalásaink hátterében, vagy vakvéletlenek önkénye vetett minket abba az állapotba, amit életnek nevezünk?

Műsorvezető:Lőrincz Gabriella

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Szabó Sándor Pipo
 

Világokon át 1. rész - Az anyag: káprázat vagy valóság?



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Oktató magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2012. január 4. Nézettség: 867

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2012. május 13. 00:53
‎"Az kétségtelen, hogy az agy közvetítője világnyi ideáknak, hogy ez mennyire igaz, az bizonyítja, a ma már tagadhatatlan telepátia, amely szerint a gondolatok rezgések, minek köszönhetően, a föld két végében egyszerre születik ugyanaz a gondolat és nem lopják gymástól, mert itt valami szellemiség, egy láthatatlan mérnök állhat az agyi antennák mögöt, hogy ki, azt most nem kutatjuk, de hogy van, arról meggyőződhet minden alkotó ember, művész, mindenki aki zenét csinál, ír, fest, akármilyen művészetet művel, vagy tudós aki kitalál, mert van egy ideája először, hit formájában, valami sugalmazás által, amit lehet nevezni ihletnek, vagy akárminek is nevezel, hisz telítve van a világegyetem ilyen ideákkal, amelynek az emberi agy is felvevő közvetítője.

Tehát, a dolgok mögött szellemi sugalmazás, ideák, dolgok vannak, amit az emberi agy befogad, s kisugároz. Ihklet nélkül nincs alkotó, de hogy mi az az ihlet, az az élet egyik legnagyobb misztériuma.. Szepes Máriai
2 megjegyzés | 1 / 1 oldal