Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Rápóti-Fekete Mónika
 

Szántai Lajos - Magyarország Szent Koronája



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Oktató magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: hétfő, 2012. január 16. Nézettség: 4,173

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

kedd, 2012. január 17. 21:37
Nem is szoktam nézni,hogy mikori előadás...próbálok minél többet megnézni és értelmezni Szántaitól és Paptól...nagyon sokat tesznek és dolgoznak,hogy legalább ilyen úton eljuttassák hozzánk a múlt üzeneteit!
csütörtök, 2012. január 19. 10:58
Itt megismertük a katolikus álláspontot Szent Istvánról, nézzünk meg egy "pogány" elemzést is Bognár Józseftől! www.antidogma.hu/node/3305
vasárnap, 2012. január 29. 18:42
Vannak, akik ősei örök vesztesek, akik elődeinek az életében nem sok figyelemre méltó tettet hajtottak végre. Az én ősein nem ilyenek. Az én őseim képe Szántai Lajos, Pap Gábor, Varga Tibor és a hozzájuk hasonlók előadásiból elevenedik fel. Nekem jólesik magyarnak lennem és nem ítélem el azokat, akik képtelenek úgy tükörbe nézni, hogy ne éreznék kényelmetlenül magukat magyarságuk miatt. Mindenki maga választja meg, hogy miben higgyen, és van aki a hitetlenségben hisz. De ő is hívő!
hétfő, 2012. január 30. 01:28
ez az a Pali a gyuruk urabol van?,inkab hogy nezek ilyen meszet ,nezek egy filmet,minel szokan menek egy ilyen gyulesre anal nagyob a bevetal enek a Palinak penz kidobas....ELT ABAN AZ IDOBEN???
péntek, 2012. február 10. 20:24
Te szegény, legalább írni megtanulhattál volna, ha már szamár vagy!
péntek, 2012. február 10. 23:58
Csángó gyerek vagy ,Kelemen Attila ? Akkor értem a "szokan'-t a sokan helyett.
vasárnap, 2012. február 19. 12:49
Fantsztikus ,imádom hallgatni,remélem még megérjük,higy a Valo világ helyett Őt adják!!!!
csütörtök, 2012. augusztus 30. 15:55
Én nagyon köszönöm Szántai Lajosnak a kutatásait, mindig éreztem, hogy a magyarság történelmünk valahol megbicsaklott, de ugye azt tanultuk anno az iskolában, amit. De sose tudtam összerakni, a táltos, a gyógyító népi hagyományokat és egyéb dolgokat a torkunkon lenyomott maszlaggal, inkább nem is érdekelt az egész. De most, hogy vannak végre olyan kutatók, akik próbálják felnyitni a semeinket, nagyon örülök neki!!! És ezek tények basszus, azoknak mondom, akik kételkednek, vedd a fáradtságot és nyálad át a leírt cronica-kat a levéltárakban, jah bocs, nem tudsz latinul, meg nem ismered a rovás írást és időd sincs??? Nah ennyit erről..

Köszönöm még 1xer Szántai Lajosnak és a többi neves kutatónak a tényfeltárást és sok minden világosabb is, miért tartunk ott, ahol...
szerda, 2013. február 27. 11:43
Jeney Zsolt, elég érdekes megközelítés Bogár József írása, de szerintem van egy kis hibája. Hivatkozik a szövegben Kristó Gyulára, na innen már bukott a mutatvány. Kristó ugyanis a habsburgok (szándékosan írtam kisbetűvel, mielőtt valaki megkövezne érte :)) által irányított MTA megbízásából írta a maszlagjait, és tudjuk, hogy ő is az igaz történelmünket igyekezett elferdíteni, csak jól becsomagolva. Szerintem a krónikáinkban, hagyományainkban és a vatikánban fellelhető iratok alapján kell nyomozni, no meg a környező országok levéltáraiban. Nem hiszem, hogy Szent István rombolta volna le az országot, már csak azért sem, mivel a világ első alkotmánya pont tőle van, méghozzá az intelmei amit Imre herceghez írt.
szerda, 2013. február 27. 13:24
Nem árt figyelembe venni, hogy annak idején csak a papság volt írástudó, ők írták a történelmet és nyilván nem voltak elfogulatlanok. Például Heribert Illig nem kevesebbet állít, mint hogy betoldottak kb 300 évet a VII és X-ik század közé. Ezt csak az írástudó klérus tudta megtenni egy írástudatlan társadalomban. Ezzel csak azt akarom érzékeltetni, hogy mennyire megbízhatóak a korabeli krónikák.
Szántai Lajosnak szeretem azokat az előadásait, amelyekben mint független gondolkodó nyilvánul meg, de sajnos ő sem képes a bigott katolikusságán felülemelkedni.
szerda, 2013. február 27. 14:39
Igazad is lehetne az írástudással kapcsolatban, de itt is van egy kis bökkenő. Az úgynevezett fejlett európai társadalmakban valóban nem tudtak írni és olvasni sem. Csakhogy régészeti leletek (amiket azért remélem nem kérdőjelezel meg!) bizonyítják, hogy itt a Kárpát hazában több mit 20 000 éves rovás írásos női hajpálcát találtak, továbbá sípokat és pálcákat, ami kb. 1500-2000 évvel megelőzi az un. sumer kultúrát, amit ma a legrégebbi írástudó kultúrának tartanak a tisztelt régész szakértők. Nem a magyar finnugorista MTI által publikált anyagokat kell olvasni, hanem a világban több országban elfogadott tényeket, amik külföldi neves régészek kutatómunkája. Csak sajnos ezt erőltetik ránk a kormányon keresztül a háttérhatalmak, úgy mint a Szabadságharc leverése után a habsburgjaink. Több kárt okozva mint a török a 140 év alatt!!! Nézd meg Szakács Gábor, vagy Friedrich Klára (ők a léegnagyobb rovás kutatók ezen a kis bolygón, ezt egy országban sem kérdőjelezik meg, csak kutakodj utána) beszámolóját az ősiségünkről. A MAGYAROK APRAJA-NAGYJA A NŐKTŐL A FÉRFIAKIG MINDENKI TUDOTT ÍRNI-OLVASNI, JA HOGY NEM LATINUL???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
16 megjegyzés | 1 / 2 oldal « 1 2 »