Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

posta Imre - Magyarország utolsó esélye



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Oktató magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2012. január 19. Nézettség: 2,242

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

csütörtök, 2012. január 19. 08:59
Lehet hozzászólni...
csütörtök, 2012. január 19. 12:16
Ez a beszélgetés 3 éves.
Azóta romlott a helyzet...
csütörtök, 2012. január 19. 13:36
Több dolog is megbújhat a háttérben. Készül Izrael és Amerika, az E.U. segítségével a 3. világháborúra. Izrael fel lesz áldozva a Közel-Kelet-i, eddig még soha nem látott nagy vérengzésben. A civil lakosságot ki kell majd menekíteni, ezek szerint ide is jönnek majd számszerivel! Ha ez bekövetkezik, a félő inkább az, hogy elszámították magukat, mert ha az Oroszok és a Kínaiak beindulnak, ledarálnak minket és egész Európát velük együtt. Na majd akkor fájhat a fejünk igazán. Ha egyáltalán lesz minek fájni.

A gazdasági tönkretétel sem egy igazán rózsás helyzet, főleg hogy mire való törekvéssel teszik azt. Igaz nem megnyugtató válasz, de egész Európa is benne van ebben a helyzetben és azóta is csak romlik. Nagy változások elé néz az egész világ, kívánom hogy békés legyen az átmenet, és igazságos. Változásra valóban szükség is van, a jelenlegi állapot nem sokáig tartható már. A baj csak ott kezdődik, hogy nagy tömegek húzódnak meg a különböző elképzelések és érdekek mögött. Egyik sem fog és akar engedni, el lehet képzelni, előbb utóbb mi lesz a vége.

Bízom benne hogy a madzagon rángatott politikusok felébrednek, vagy fel tudjuk ébreszteni őket és irányítóiknak nem engedelmeskedve, saját önálló döntéshozatallal egy humánus, igazságos átrendeződést hajtanak végre. Ha őszinte leszek, a jelenlegi állapotok közepette, az utóbbi gondolatom egy naiv gondolat volt, egyenlőre csak magunkra számíthatunk.
szombat, 2012. január 21. 10:35
Nem ébrednek fel! Csak ha elzavarja őket egy hatalmas "Vihar"
szombat, 2012. június 9. 21:30
Szólnék, ha nem állna el a szavam :((
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal