Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Hatvanhat kérdés és felelet a holokausztról 1. rész



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Oktató magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2012. augusztus 11. Nézettség: 3,186

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szerda, 2012. augusztus 22. 15:47
Valóban, a nemzeti öntudat nem végzettségtől függ, mert manapság olyat nem tanítanak magyaroknak, de még csak nem is nevelnek az iskolákban. És az intelligencia sem elég, ráhangolódás kell, ami nevelés kérdése. Akit nem neveltek otthon hazafias szellemben, azt nem érdekli a téma, nem fog elgondolkodni és könnyen áldozatul esik a propagandának, ami bőségesen ömlik a médiából.
szerda, 2012. augusztus 22. 15:52
Nemrég írt Sztankovics Pityu Bá,levelére ezt írtam(nincsenek titkok a világon:)) )

Kedves Pityu Bá!
Köszönöm én is.Leszögezem senki védelmére nem áhitozok,itt mindenki felnőtt.De már tavaly se tetszett ,amikor a netről leszedett,magyarított,de hiteltelen Thora idézetekkel látta el(feketítette el)M. Ági az oldalt.Nem miattunk baj,hogy ilyen megnyílvánulások idetévednek.Mert tök mindegy,h a belügy,a média ebből mit szűr le(persze ezt:lám-lám a legnagyobb Online magyar közösség is kirekesztő etc,etc)
Inkább arra kellene figyelnünk,hogy a nálunk fiatalabbak,tapasztalanlanabbak mit vehetnek fel ezen oldalból merítve.Mert itt rovással lehet megtanulni írni,őstörténelmet bújni,akár hónapokra a szobába gubózva,vagy bármi,ami itt alternatívaként fel lett tőltve.
Ez nem a hasznosítható tudás része,ennyi.
Mellesleg már egy éve jeleztem az adminok felé.hogy cenzúrázni kellene,demokrácia ide,vagy oda.A többség védelmében és érdekében.
Kösz,hogy elolvasta magyarázatomat,szép napot,TZ
szerda, 2012. augusztus 22. 16:14
Nem szerettem volna hozzá szólni eme "eszmecseréhez" és nem is fogok!
Csak Zoli neked válaszolok, tudom nem kérdeztél, de ha már ilyet írsz hogy én el feketítettem az oldalt, csak mert átmásoltam egy anyagot ami igaz, létezik, és sajnos ma is vannak sokan akik e szerint élnek, és ezért ilyet írsz, hát ezt kikérem magamnak! Nem sértegettem senkit, csak oda tettem valamit amiről igen is tudnia kell mindenkinek, nem csak a a másik oldalról nézni. Ennyi! Ez nem feketítés, pláne nem az oldalé, csak egy videóhoz fűztem hozzá!!!!!!! Na és ez NAGY KÜLÖNBSÉG! Azt sem értem hogy hozod ezt itt szóba a nevemmel, hiszen nem ennél a videónál történt és már régebben, na meg azt hiszem témába is vágott hiszen ezekről is ment a vita!
Nem értem tehát mit írogatod ennél a nevem, meg hogy feketítek!

(Módosítva: szerda, 2012. augusztus 22. 23:31)
vasárnap, 2012. augusztus 26. 03:36
no...
Az a jó, hogy, ha jó úton halaunk, akkor megjön a válasz is időben.
És megjött.
fel fogom tölteni a magyarvagyokra hamarosan.
Vukics Ferkó hétfői záró előadása...
vasárnap, 2012. augusztus 26. 14:56
Tessék:
www.magyarvagyok.com/videok/listak/filmek/12807-Vukics-Ferenc-eloadasa-a-tortenelmunkrol-Bosztorpuszta-MOGY-2012

Egy dolog biztos, nekünk magyaroknak ÖSSZE KELL fogni, akkor is ha a vélemények mások. Minek ez a két, három tábor? hiszen mindenkinek van véleménye, és mindenki meghallgathatná a másikat.
Sok sok sok nézőpont van, attól függ, hogy mit éltünk át, és hogy mivé lettünk az életben.

De az igazi út, az csak EGY VAN.
vasárnap, 2012. augusztus 26. 18:12
Akkor hadd idézzek egy gondolatot a Vukics Ferenc előadásából: "Magyarországnak EGY vallás tökéletesen elegendő! Mi ez a vallás? Nagyon egyszerű, ide ki van írva: MAGYAR VAGYOK! ez a vállalásom és a vallásom, akinek ez nem tetszik, ugye Grönlandon lehet keresni a társközösséget!"
Egyet értek Vukiccsal, gyönyörű gondolat, a fenti marakodásban ezt többször is leírtam és nem kellett Bösztörpusztáig menjek és nem állt ki mellettem csak Edith asszony!
A magyarvagyok oldalon le lettem náci-fasisztázva és egy admin sem szólt bele a vitába, egy sem állt ki mellettem! köszönöm
szombat, 2012. szeptember 1. 18:17
Én is köszönöm, hogy az admin nem állt ki egyik fél mellett sem, mert így volt demokratikus! És nem tette magát nevetségessé! Mert ellenfeleim úgy is, csak azt értenek az egészből, amit akarnak. Képtelenek átlépni saját árnyékukon, és felfogni a lényeget! Csak az elvakult személyes bosszú vezérli a gondolatait Zsoltnak, és még midig nem fogja fel, hogy, csak az igazság érzetére apelláltam első sorban, amivel nem rendelkezik.
De ezt előre nem tudhattam.!
Nekem sem volt kitüntetés „náci vadásznak” lenni! ..igaz, megaláztatás sem!

(Módosítva: vasárnap, 2012. szeptember 2. 13:18)
vasárnap, 2012. szeptember 2. 00:49
Sztankovics, hogy ki a szellemileg nyomorodott, erröl lehetne vitatkozni, de ugy gondolom hogy alulmaradnál ebben a vitában.
Udv: Dénes
vasárnap, 2012. szeptember 2. 13:22
Dénes! Igazad van! Visszavonom az említett jelzőt és töröltem is! Bizonyságul, hogy itt volt , elnézést kérek, mert nem méltó hozzám, hogy hasonló szinten vagdalkozzam.
hétfő, 2012. szeptember 10. 00:20
Idézet egy kommentálótól:
"Én MAGYAR vagyok. És kikérem magamnak, hogy ezért engem fasisztának és rasszistának tituláljanak, mi több, tiltakozzanak az ellen, ha a saját hazámban a saját nemzetiségemért menetelek! Itt minden más népcsoport nyugodtan menetelhet és saját zászlaját lobogtathatja az utcákon, kivéve a magyar? Ez itt MAGYARORSZÁG!!!! És bármilyen ígéreteket is tettek politikusaink, nem adjuk hazánkat (ami megmaradt belőle) senkinek!"
hétfő, 2012. szeptember 10. 10:29
Utóbbiak szerint kellene gondolkodni és érezni. Köszönet az idézetért.



Találtam hozzá valamit, ami elgondolkodtató:


Antiszemitizmusom, mint olyan, nincs. Senkit sem gyűlölök a származása miatt, de senkinek a bűneit, és különösen a magyarság elleni ártásait nem hallgatom el a származása miatt. Annak kimondása, megírása, bizonyítása, hogy Magyarország az 1982-es IMF-be lépés óta egyre fokozódó nemzetközi zsidó nyomás alatt áll, és ennek végső célja a magyar élettér megszerzése, amit megkönnyít a megszállók számára a magyarság tragikus fogyása, nem antiszemitizmus, hanem tény.

(Csurka István)

(Módosítva: hétfő, 2012. szeptember 10. 10:30)
kedd, 2014. február 18. 05:45
Sajnálom, hogy az egyik legnézettebb oldalja egy magyarvagyok portálnak ez.
Valamikor én is szép csendesen utánajártam, már amennyire tőlem tellett.
Fred Leuchter videója nyílvánosan fent van a hálón..

www.youtube.com/watch?v=pF7Y7pAMtFk

nem is vitatnék semmit, azonkívül, hogy a háború az bizony nehéz dolog.
Magyarországon előszöris a magyar történelmet kellene tanítani, szerintem.
A saját családomra gondolok és magamra. Néha édesanyám visszaemlékszik gyermekkorára és elmeséli, hogyan ült nagyapám, az ő megboldogult édesapja és fel felsírt a nagyszoba egyik faliképére nézve...
Hogyan ült nagyapám a pálinkával a kezében, kisírt szemmel... Nézte a képet.

A kép ma is megvan és akárhányszor ránézek, emlékszem.
Három embert ábrázol. Nagyapámat és két testvérét. Ketten a képről már nem tértek vissza Oroszországból. Csak ő.

Beszélt az orosz fogságról. Sok magyar lélek ottmaradt és nem tért vissza.
Én rájuk emlékszem, nekem ők a történelmi felmenőim. Mi úgy nevelkedtünk, hogy előszöris magyarok vagyunk. Aztán vagyunk katolikusok, reformátusok, zsidók, satöbbi.

Egyébként, szerintem mostmár egyre több ember látja a játékot és undorodik az egésztől.
Horty is ott volt a Nürnbergi peren. Igen, tudunk róla. Ott volt, mint tanú, nem mint vádlott. Ez tény. Ideje elfogadni és nem kelene már hadonászni hazugságokkal. Annak az ideje lejárt. szerintem.

Minden halottat tisztelni kell. Senki halálát nem érthetném meg, és mindenkit sajnálok, aki a világháborúk alatt elhunytak.
Ugyanúgy sajnálom nagyapám két testvérét, akikkel nem találkozhattam életem során. Sajnálom a szétszaggatott országunk magyarjait is, kiknek nehéz még most is magyarnak lenni.
56 megjegyzés | 1 / 6 oldal « 1 2 3 4 5 6 »