Pál Ferenc

7 videó
Pál Ferenc (Budapest, 1966. június 29.) katolikus pap, az óbudai Kövi Szűz Mária plébánia lelkipásztora, mentálhigiénés szakember.

Pál Ferenc papi pályafutásának kezdetétől tart heti rendszerességgel hittanórákat, előadásokat fiataloknak pszichológia, teológia és mentálhigiéné témakörében. Az előadások tematikája meglehetősen tág, érinti a spiritualitást és a társadalomtudományokat. A közösségi és családi konfliktusoktól, a személyes lelki egyensúly kérdésein és a párkapcsolati – házassági problémákon át a transzcendenciához fűződő kapcsolat problematikájáig terjed. Pál Ferenc szerint katolikus pap léte ellenére fontos, hogy az előadások semlegesek legyenek: bárki részt vehet rajtuk, nem kell semmi elvárásnak megfelelni, elég a hallgató nyitottsága.
Az előadások 2000 őszén kezdődtek a Bartók Béla úton, egy bérelt teremben. 2001 óta a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Kara ad otthont az előadásoknak. Hanganyaguk a résztvevők között korábban kézről kézre terjedt, majd 2008 végétől az interneten is elérhetővé váltak.Az első két év anyaga nyomtatott formában is megjelent.

www.palferi.hu

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Pál Feri atya: Megoldható vagy megoldhatatlan probléma? (Mesterkurzus)A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Oktató magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2011. január 20. Nézettség: 1,652

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal
SELECT *, (MATCH(name) AGAINST ('Pál Feri atya: Megoldható vagy megoldhatatlan probléma? (Mesterkurzus)')) score FROM videos WHERE video_id != 40017 and active ORDER BY IF(category_id = 29, 1, 0) DESC, MATCH(name) AGAINST ('Pál Feri atya: Megoldható vagy megoldhatatlan probléma? (Mesterkurzus)') DESC, ABS(CAST(hits - 1652 AS SIGNED)) ASC LIMIT 4
BIGINT UNSIGNED value is out of range in '(`magyarvagyok`.`videos`.`hits` - 1652)'