Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 11 05 Zenta: Közösen ünnepeltek a község pedagógusai



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Oktató magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2016. november 5. Nézettség: 393

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2016. november 5. 19:59
Idén is együtt ünnepelték a pedagógusnapot a Zenta községbeli oktatási és nevelési intézmények dolgozói péntek este. A tíz, húsz, harminc, illetve harmincöt éve az adott intézményben tevékenykedő személyek jutalmat kaptak a zentai Művelődési Házban megtartott rendezvényen.
szombat, 2016. november 5. 20:00
A Gaudeamus igitur dallamainak felcsendülésével kezdődött a zentai pedagógusnapi ünnepség. Ceglédi Rudolf, a község polgármestere mondott köszöntőt. „A pedagógus feladata kibontakoztatni a csillogó gyermekszemekben rejlő tehetséget, lehetőségeket. Ez a maguk nagy feladata, és ezt senki más nem tudja, csak Önök. Erre legyenek nagyon büszkék!”
szombat, 2016. november 5. 20:00
Az alkalmi műsorban felléptek a Hófehérke Óvoda Szivárvány épülete gyermekkórusának tagjai, az Egészségügyi Középiskola és a Zentai Gimnázium tanulói, valamint a Zentai Gimnázium leánykórusának tagjai is. A községbeli oktatási intézmények vezetői átadták a jutalmakat az általuk vezetett intézmény idén jubiláló dolgozóinak.
szombat, 2016. november 5. 20:00
Szabó Éva, tanítónő: „Tíz év, igazán gyorsan elrepült, és fel sem tudok ocsúdni, hogy ilyen gyorsan már itt tartunk, számomra pedagógusnak lenni kihívás, mindennapi kihívás, hiszen nem tudhatjuk, hogy mit kaphatunk cserébe a tanulás mellett.”
szombat, 2016. november 5. 20:00
A díjazottak egyetértettek abban, hogy pedagógusi hivatás nemcsak nagy kihívást jelent, hanem komoly felelősséggel jár. Urbán Zsuzsanna, igazgatónő, Stevan Sremac Általános Iskola: „A pedagógus nem egy foglalkozás, nem egy szakma, hanem hivatás, ami azt jelenti, hogy éjjel-nappal pedagógusok vagyunk, modellek a gyermekek számára, tehát példát kell, hogy mutassunk egész életünk során.”
szombat, 2016. november 5. 20:01
Zenta Község önkormányzata a rendezvény segítségével szeretné felhívni a figyelmet a tanügyi dolgozók munkájának fontosságára. Perpauer Attila, a községi tanács oktatással megbízott tagja: „Ezzel is ki tudjuk fejezni azt, hogy milyen fontos munkát végeznek, felelősségteljes munkát a gyermekek és a fiatalok nevelésében. Úgy gondolom, hogy ez a nap nemcsak a pedagógusokról szól, hanem azokról, akik a tanügyben dolgoznak, szakácsokról, fűtőkről, takarítókról, hiszen ők is segítik az iskolák és egyben a pedagógusok munkáját is.”
szombat, 2016. november 5. 20:01
Az ünnepségen elhangzott, olyan közösséget és olyan várost szeretnének építeni, amelyre méltán lehet büszke mindenki.
7 megjegyzés | 1 / 1 oldal