Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Közösen a biztonságos évbúcsúztatásértA videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Oktató magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2016. december 30. Nézettség: 207

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

péntek, 2016. december 30. 18:37
A tűzoltók tanítják robbantgatni az országot!!!!!!!!!!!!!!
péntek, 2016. december 30. 18:37
A rendőrség, a mentőszolgálat és a katasztrófavédelem megosztott néhány jó tanácsot azokkal, akik év végére idén sem tudtak értelmesebb szórakozást találni a petárdázásnál.
péntek, 2016. december 30. 18:37
Dr. Bérczi László tűzoltó dandártábornok, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság országos tűzoltósági főfelügyelője szerint az év utolsó napján átlagosan 40-50 olyan tűzesethez riasztják őket, amelyet valamilyen pirotechnikai eszköz okozott. A leggyakrabban fenyők, tuják és szeméttárolók gyulladnak ki, de nem ritka az sem, hogy egy rakéta erkélyre, vagy szoba ablakán repül be és ott okoz tüzet.
péntek, 2016. december 30. 18:37
Dr. Huszák András rendőr alezredes, a Készenléti Rendőrség Tűzszerész Szolgálat Készenléti Osztály vezetője arról beszélt, hogy a bemutatójuk célja a pirotechnikai eszközök balesetmentes, biztonságos használatának ismertetése, hogy szilveszterkor se váljon senki lakástűz, égési sérülés áldozatává.
4 megjegyzés | 1 / 1 oldal