Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

TRC utolsó agymenése: Energizálás a végsőkig!



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Humor magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2016. június 17. Nézettség: 651

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

péntek, 2016. június 17. 19:42
Alternatív gyógymódok - az egészségügy legmélyebb bugyraiból
Meggyógyulsz, mert azt mondtam! - Hangozhatna így is a jelmondata azoknak az önjelölt gyógyítóknak, akiktől hemzseg az internet. De az igazság az, hogy némelyikükben annyi gyógyító erő lakik, hogy meg sem kell szólalnia, sőt jelen sem kell lennie, az ember máris érzi magán a gyógyulás jeleit.
péntek, 2016. június 17. 19:42
A sok egészségügyi horror sztori láttán felmerülhet bennünk, hogy esetleg más megoldás után kellene néznünk, ha meg szeretnék gyógyulni. Így tévedhetünk el az alternatív gyógyászat olyan szintű mélységeibe, ahonnan már valóban nincs lejjebb. Se szeri , se száma a lenyűgöző gyógyulást ígérő, magukat gyógyítóknak nevező humanoid lényeknek. Itt van rögtön például Braco a spirituális gyógyító. Ha valaki esetleg még nem ismerné, annak csak ajánlani tudom csodálatos munkásságát. Egyetlen szempillantás alatt lenyűgöző gyógyításokat hajt végre.
péntek, 2016. június 17. 19:43
Nincs más dolgunk, mint mélyen a szemébe nézni és érezni a belőle áradó energiát:
Ugye ugye ? Mindent átjárt a gyógyító energia. Ha semmit sem éreztünk, garantáltan mi vagyunk rosszul összerakva. A világ számos pontján tart előadásokat, sokan sírva fakadnak a hatalmas energiaáramlások közepette. És, hogy miben rejlik az ereje ? Természetesen a mindent elsöprő szeretetben. Ennyi kell csak ahhoz, hogy 3 perc alatt gyógyítson epilepsziát vagy akár rákot. Lenyűgöző igaz ?
péntek, 2016. június 17. 19:43
Erről rögtön eszembe is jutott egy másik szintén ilyen hatékonyan működő, bevált módszer, mely több csatorna műsorán is helyet kapott. A televízió képernyője előtt ülve bepillantást nyerhetünk jövőnkbe, kaphatunk pénzenergiát, amivel bevonzhatjuk akár a lottó főnyereményt is az életünkbe , de eltávolítanak rontásokat és gyógyítanak is:
Emlékszem annak idején Uri Geller is leszoktatott minket a dohányzásról, szintén a televízión keresztül áramló energiák által. Sosem felejtem azt a napot.
péntek, 2016. június 17. 19:44
Elképesztő volt, hogy mennyire nem éreztem semmit.....
De biztosan én voltam túl szkeptikus.
S ha mindez még mindig nem lenne elég, gyógyulhatunk :
- angyalokkal
- kártyákkal
- kristályokkal
- ásványokkal
- csillagokkal
- számokkal és kódokkal
A lehetőségek tárháza egyszerűen kimeríthetetlen.
És aki nem hiszi ? Az valószínűleg jól teszi.
péntek, 2016. június 17. 19:44
Való igaz, hogy a magyar egészségügy kritikán aluli, de azért betegségeinkkel nem árt előbb egy VALÓDI orvost felkeresni, mert valljuk be, az élő adásban történő gerincműtét túlélési esélyei biztosan rosszabbak, mint ha a kórházban hozzáértő emberek valóban elvégeznék azt rajtunk.
De addig is, még sikerül elporoszkálni az orvosi rendelőig, jöjjön csak az az energia: /hangot érdemes tenni a videóra, megéri/ :
péntek, 2016. június 17. 19:49
Hajrá.. bedöglesz olyan JÓ.............................!!!!!!!!!!!
7 megjegyzés | 1 / 1 oldal