Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

André Rieu & Gheorghe Zamfir - Tribute to James Last ( Maastricht 2015 ) (Full HD 1080p)



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Komolyzene magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: hétfő, 2016. december 5. Nézettség: 497

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

hétfő, 2016. december 5. 00:30
Különleges vendéget invitált a színpadra André Rieu, aztán együtt a könnyekig hatották a közönséget!
hétfő, 2016. december 5. 00:30
Senkinek sem kell bemutatni a Szimfonikus Zenekar koncertjeit, melynek élén a közkedvelt hegedűvirtuóz, André Rieu áll! A zenész meghívottjai mindig is büszkén képviselték a szülőhazájukat ezeken a színvonalas, csodálatos estéken, és ez akkor sem történt másként, amikor Rieu az egyik hollandiai koncertjén Gheorghe Zamfirt invitálta a színpadra.
hétfő, 2016. december 5. 00:31
A pánsípjáról világhírűvé vált romániai zeneművész most is magával ragadta a közönséget, zenéjének lendületessége és angyali akkordjai ugyanis egykönnyen beférkőznek a szívekbe. Gheorghe Zamfir egy érzelmes, törékeny darabot választott a megtiszteltetése jeléül, melytől éppen annyiszor futkos végig a hátadon a hideg, ahányszor meghallgatod! A dalválasztás a német karmester, dalszerző és zeneművész, James Last előtt is tiszteleg, akitől egyébként ez a fenséges dallam is származik.
hétfő, 2016. december 5. 00:31
Zamfir hangszeréhez természetesen Rieu hegedűje is csatlakozott, így a hangok és akkordok harmóniája valósággal elkápráztatta a jelenlévőket! Míg a hallgatóság egyes tagjai a szemeiket törölgették a meghatódottságtól, addig a többiek behunyt szemmel próbálták magukba szívni a zenei élményt. Egy teljesen más, varázslatos világba csöppentek, mindezt a klasszikus zene két nagyágyújának köszönhetően, akik pillantásokból is megértik egymást, és amit produkálnak, az több mint elismerésre méltó!
4 megjegyzés | 1 / 1 oldal