Vastag Tamás

18 videó - 1991
Vastag Tamás 1991. június 28-án született Veszprémben, Magyarországon. Van egy bátyja, Csaba, aki már letette névjegyét a magyar könnyűzenei iparban. Tamás úgy érzi, eddig bátyja árnyékában élt, és szeretné már megmutatni, hogy mit tud. A fiúnak egyedi és különleges hangja van, a bátyja pedig szeretné, ha sikereket érne el.

A 2010-es X-faktorba jelentkezett a testvérpár és az elődöntő során Tamás elkápráztatta a zsűrit. A középdöntőben végül továbbengedték, és bejutott a 12 legjobb énekes közé. A 2010. december 4.-i adásban a két Vastag testvér párbajozott, és Csaba jobbnak bizonyult, így Tominak kellett hazamennie.

A fiú karrierje azonnal elindult. A kiesést követően leszerződött Tabáni István és Varga Viktor menedzserével. Az RTL Klub támogatásával pedig megjelent első lemeze, az "Első X", amelyen az X-faktorban elhangzott dalai hallhatók. 2010 decembere óta folyamatosan jár fellépni a többi döntőssel. 2011 tavaszán jelent meg, első saját klipje, ami a 3x3 címet kapta. Nem sokkal ezután, leforgatta második videoklipjét, amit bátyjával Csabával közösen énekel.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Vastag Tomi és Bódi Margó: Aranyeső - www.sztarbansztar.hu



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2015. szeptember 5. Nézettség: 862

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal