National Geographic - 30 év válogatott filmjei

1 videó - 1995
Dokumentumfilm

Három évtized alatt a National Geographic a minőségi televíziós dokumentumfilm-készítés irányadójává vált, alkotásai a tudományos kutatások és felfedezések lenyűgöző hatású interpretációi.

Ebben az összeállításban most megismerheti az ismeretlenbe tett kalandozások mérföldkőnek számító epizódjait. Csatlakozzon a Mount-Everest-et meghódító első amerikai expedícióhoz, merüljön alá Cousteau kapitánnyal a tengerek veszélyes, ám gyönyörű világába és legyen részese annak a sorsdöntő fefedezésnek, mely során Louis és Mary Leakey napvilágra hozzák őseink megkövült maradványait. Kísérje figyelemmel a National Geographic filmeseit világszerte, amint feltárják a vadvilág titkait és csodáit, csatlakozzon olyan tudósokhoz, mint Diane Fossey és Jane Goodall, akik a vadon élő állatok korábban soha nem látott viselkedési szokásaival ismertetnek meg bennünket.

A természet világának törékeny harmóniájától az emberi kultúra sokarcúságáig terjedő tudományos kutatásoknak a National Geographic Television 30 éve képi krónikása.

Rendező: Gail Willumsen

Szereplők: Jacques-Yves Cousteau)
Dian Fossey
Birute Galdikas
Jane Goodall
Richard Kiley
Louis Leakey
Mary Leakey
Kent Vliet

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2015legjobb fotói National Geographic..ZENE: Life On Mars? (1997 Remastered Version) - David BowieA videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: kedd, 2016. január 12. Nézettség: 254

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal