Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 04 04 Szabadka: Megjelentek a migránsok a buszállomáson



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: hétfő, 2016. április 4. Nézettség: 330

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

hétfő, 2016. április 4. 19:57
Ismét megjelentek a migránsok a Szabadkai Buszállomáson. Az állomáson pihenő bevándorlók Nyugat-Európába tartanak. A balkáni menekültútvonal lezárása miatt Szerbiában ragadtak.
hétfő, 2016. április 4. 19:58
A földön alszanak a migránsok a Szabadkai Buszállomás előtt. Egy tíz fős migráns csoport a délelőtti órákban érkezett a szabadkai buszpályaudvarra. Azt mondták, hogy már voltak a szerb-magyar határon. A magyarországi szakasz le volt zárva, nem tudtak átmenni. Azt mondták, hogy Bulgárián keresztül jutottak el ide.
hétfő, 2016. április 4. 19:58
Az állomáson várakozó férfiak azt állították, hogy Afganisztánból indultak. Embercsempészek segítettek nekik Bulgárián keresztül Szerbiába jutni. Szamjudin azt mondja, hogy a bolgár rendőrök embertelenül bántak velük. „Letartóztattak bennünket. Sok verést kaptunk, és meg is kínoztak bennünket. Minden pénzünket elvették. Több barátomat megverték. Egy barátom meghalt Bulgáriában. Nem mehetünk vissza. Most azt kérjük a Magyar Kormánytól, hogy nyissa meg a határait. Azért, hogy Európába mehessünk.”
hétfő, 2016. április 4. 19:59
A kisebb csoport tagjai többször is megpróbáltak a szerb-magyar zöldhatáron keresztül az EU területére jutni. A magyarországi fizikai határzár miatt, azonban nem sikerült átjutniuk. A menekültek elmondták: amennyiben továbbra sem tudnak Magyarországon keresztül Nyugat-Európába jutni, visszamennek Afganisztánba.
4 megjegyzés | 1 / 1 oldal