Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 04 04 A külhoni magyar fiatal vállalkozók éve - képzések több helyszínen



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: hétfő, 2016. április 4. Nézettség: 232

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

hétfő, 2016. április 4. 20:06
Vajdaságban is bemutatják a 2016 a külhoni magyar fiatal vállalkozók éve program lehetőségeit. Ma Szabadkán volt ismertető, holnap Nagybecskereken lesz.

Szabadkán, az Új Városházán kezdődött meg a 2016 a külhoni magyar fiatal vállalkozók éve program vajdasági bemutatása. 14 helyszínen mutatják be ezt a programot Kárpát-medence-szerte. Tanácsadást és szakmai előadásokat tartanak a kezdő vállalkozóknak. A fórumra érkezők közül valamennyien újdonsült vállalkozók vagy most alapítanának céget szülőföldjükön. Lengyel István, vállalkozó: „A fiataloknak nagy szükségük van az útmutatásra, hogy milyen irányba is induljanak, mert tegyük fel, van egy jó ötletük, de nem tudják piacképessé tenni, ezt kivitelezni. Ebben nagyon sokat segíthetnek az ilyen mentorprogramok.”
hétfő, 2016. április 4. 20:06
ntal Mihály, vállalkozó: „Az itt szerzett ismeretektől azt várom, hogy esetleg naprakész információt szerezzek a nemzetközi piacra való kerüléssel, és az ahhoz kapcsolódó marketingtudás alkalmazásával kapcsolatban.”

A külhoni magyar fiatal vállalkozók éve program keretében gyakorlott mentorok segítik a negyven év alatti helyi fiatalokat cégük fejlesztésében. Szilágyi Péter, nemzetpolitikáért felelős helyettes államtitkár, Magyarország: „Az itt élő fiatal magyar vállalkozóknak vagy vállalkozni kívánóknak nyújtanak olyan segítséget, amellyel megtudhatják, hogyan kell egy jó pénzügyi tervet készíteni, hogyan kell egy jó PR-stratégiát készíteni, hogyan pozícionálják a vállalkozásukat, vagy esetleg kapjanak egy jó ötletet, hogy mivel kellene még a már működő vállalkozásukat kiegészíteni, vagy mibe kellene belefogni.”
hétfő, 2016. április 4. 20:07
Szerencsés egybeesés, hogy a programmal egy időben adhatók át a gazdaságfejlesztési stratégia pályázatai a Prosperitati Alapítvány irodáiban – emelte ki Pásztor István. A Vajdasági Magyar Szövetség elnöke szerint, a két lehetőség együtt még hatékonyabbá teszi az induló magyar vállalkozások támogatását és megerősítését Vajdaságban, a fiataloknak csak élni kell a lehetőségekkel. Pásztor István, elnök, VMSZ: „Fiatal vállalkozásokat, új vállalkozásokat indítsunk, a meglévőket megerősítsük, hogy termelési vertikumokat hozzunk létre, hogy egyszerűen kapaszkodót, megmaradási lehetőséget, egzisztenciát teremtsünk azoknak, akik itt vannak, és meggyőződésem szerint azoknak is, akik úgy döntöttek, hogy elmennek, mert azt gondolom, hogy egy idő után vissza fognak ide jönni.”
hétfő, 2016. április 4. 20:07
Szabadka után kedden Nagybecskereken szervezik meg a fiatal magyar vállalkozóknak szóló fórumot, amely fél 11-kor kezdődik majd a Vojvodina Hotelban.
4 megjegyzés | 1 / 1 oldal