Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 04 10 Kis csoportokban, de érkeznek migránsok Észak-Bácskába



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2016. április 24. Nézettség: 177

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2016. április 24. 21:15
Lassan és kevés migránst engednek át a magyar hatóságok a Horgos–Röszke határátkelőnél található tranzitzónánál. A szerb oldalon mintegy 30 bevándorló várakozott vasárnap délelőtt. A migránsok továbbra is kis csoportokban érkeznek Észak-Bácskába. Nekik az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának munkatársai nyújtanak segítséget.
vasárnap, 2016. április 24. 21:15
Nyolc migráns férfi pihent vasárnap délelőtt Szabadka és Palics között egy autóbuszmegállóban. Nekik nem sikerült átlépniük Magyarországra. Nyilatkozni nem akartak, de kamerán kívül elmondták, hamarosan újra megpróbálnak átjutni a határon.
vasárnap, 2016. április 24. 21:16
Az Észak-Bácskában veszteglő bevándorlóknak az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának munkatársai nyújtottak segítséget. A vajdasági határ menti településeken és a röszkei átkelő melletti tranzitállomáson is felkeresték a migránsokat.
A Horgos–Röszke határátkelő szerb oldalán egyetlen migránssal sem találkoztunk. A két határ közötti tranzitzónában jelenleg 25-30 menekült vesztegel. A bevándorlók összetákolt sátrakban töltötték az éjszakát.
vasárnap, 2016. április 24. 21:17
Irataik elbírálása akár egy teljes napig is eltarthat. Egyesek nem várnak hiába. Szombaton három háborús övezetből érkezett család kapott szabad utat Magyarország felé az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának munkatársai szerint. A regisztrációs központba naponta érkeznek az újabb bevándorlók.
4 megjegyzés | 1 / 1 oldal