Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 05 09 Magasabb szintre emelték Szabadka és Kiskunhalas viszonyát



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: hétfő, 2016. május 9. Nézettség: 289

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

hétfő, 2016. május 9. 23:28
Kerékpárosok, motorosok és veterán autósok egy csoportja szombaton reggel indult el Szabadka főteréről Kiskunhalasra. A határnál halasi bringások, veteránjármű tulajdonosok és a Konok Kunok motorosklub tagjai is csatlakoztak a csapathoz. Együtt érkeztek meg a Hősök Ligetébe.
hétfő, 2016. május 9. 23:29
Szabadka és Kiskunhalas hosszú évek óta ápol szoros viszonyt. A kapcsolatot az elmúlt hétvégén a két település polgármesterei egy fontos dokumentum aláírásával emelték új szintre. Fülöp Róbert, Kiskunhalas és Maglai Jenő, Szabadka polgármestere a színpadon aláírták azt az iratot, amely igazolja a két település testvérvárosi kapcsolatát.
hétfő, 2016. május 9. 23:29
A polgármesterek után a halasi és szabadkai veterán járműklubok vezetői léptek színpadra, ők szintén egy együttműködésről szóló dokumentumot írtak alá. Az ünnepség zárásaként a halasi diákpolgármester és a Vajdasági Magyar Diákszövetség elnöke kötött együttműködési megállapodást.
hétfő, 2016. május 9. 23:30
Fülöp Róbert polgármester a helyszínen azt mondta, nagyon örül annak, hogy a különböző civil szervezetek még szorosabban együtt tudnak majd működni a jövőben. A Város Napja alkalmából Kiskunhalas több partner- és testvértelepüléséről is érkeztek vendégek. Wojciech Piech, polgármester-helyettes, Nowy Sacz: „Településünk és Kiskunhalas között a kapcsolat már több mint 20 éves múltra tekint vissza. Mindig örülünk, ha ellátogathatunk ide, mivel a házigazdák nagy szeretettel fogadnak bennünket a különböző rendezvényeken.”
hétfő, 2016. május 9. 23:30
A szabadkai kerékpárosok az ünnepség zárultával, kora délután indultak haza Kiskunhalasról.
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal