Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 05 22 Több mint 500 kutya a kelebiai kiállításon



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2016. május 22. Nézettség: 338

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2016. május 22. 21:44
Kutyakiállítást szerveztek ma Kelebián. Az eseményen több mint 500 ebet tekinthettek meg az érdeklődök.

A napsütéses meleg időben vidáman játszott Horváth László cane corsojával. Péterrévéről érkeztek a kiállításra. A közepesen nagyméretű eb és gazdája is nagyszerűen érezte magát. „Korosztályában nyertünk, továbbjutottunk, most várjuk a Best in Show továbbjutást, és hát reméljük a legjobbakat.”
vasárnap, 2016. május 22. 21:45
A sok szerbiai mellett rengeteg külföldi kiállító is volt a rendezvényen. Illés Krisztináék Magyarországról érkeztek az eseményre. Európában nagyon ritkán látható, Hokkaido kutyát tenyésztenek. Ezek az állatok nagyon bátor vadász hírében állnak. Szembeszállnak akár medvével is. „Én nagyon-nagyon régóta járok szerbiai kiállításokra, mert nagyon jó a hangulat, nagyon jó a légkör, nem tudom szabad-e ilyet mondani, de sokkal jobban érezzük magunkat sokszor itt, mint Magyarországon, úgyhogy sokat járunk ide.”
vasárnap, 2016. május 22. 21:46
Kedves Krisztina! köszönjük......
Isten hozott Vajdaságban!!!!!!!!!!!!!!
vasárnap, 2016. május 22. 21:46
dén nem csak a környező országokból, hanem Olaszországból, Görögországból és Szlovéniából is érkeztek kiállítók. Sipos Márta, elnök, Szabadkai Ebtenyésztők Egyesülete: „Több kategória van. A kortól függően van egy olyan osztály, hogy 3-tól 6 hónapig, 6-tól 9 hónapig, ezek a kölyök kutyák. Ezek a kutyák csak leírást kapnak, nem kapnak osztályzatot. Osztályzatot csak 9 hónapnál idősebb kutyák kaphatnak, és akkor van egy olyan, hogy fiatal osztály, növendék osztály, nyílt osztály, munka osztály, és persze a champion osztály.”
vasárnap, 2016. május 22. 21:47
Ügyeletes orvosként Dr. Csákány Károly elmondta, a meleg idő következtében jobban oda kell figyelni a találkozón résztvevő kutyákra, mert ilyenkor ők is feszültebbek. „A látogatóknak, és akkor itt megszólal bennem a gyermeksebész, és főleg a gyerekeknek, tehát főleg a szülőknek hívnám fel a figyelmét arra, hogy ne engedjék túl közel a kutyákhoz a gyereket, mindig kérdezzék meg a tulajdonost, hogy szabad-e, megengedi-e, milyen temperamentumú a kutyája, mert nem egyformák a kutyák.”
vasárnap, 2016. május 22. 21:47
16 ország 300 kiállítójának több mint 500 kutyáját tekinthette meg a közönség Kelebián. Az eseményen keverék kutyákat is bemutattak.
6 megjegyzés | 1 / 1 oldal