Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Az EU és Oroszország pragmatikus együttműködésére van szükség



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2016. május 25. Nézettség: 289

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szerda, 2016. május 25. 19:39
Szergej Lavrov orosz külügyminiszter ma Budapesten tárgyalt. Találkozott Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel, majd Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszterrel is egyeztetett. A két ország fontos partnere egymásnak gazdasági, energetikai és kulturális szempontból – hangsúlyozta a magyar tárcavezető. Kiemelte, a jövőben az állami Eximbank finanszírozásával magyar gyárak épülhetnek Oroszországban.
szerda, 2016. május 25. 19:40
Az érdekelt magyar cégek között van a Mol és a Richter is. Erre azért van szükség, hogy növekedési pályára állítsák a magyar-orosz kereskedelmi kapcsolatokat, miután az elmúlt években jelentősen csökkent az export – tette hozzá a magyar külügyminiszter.
szerda, 2016. május 25. 19:40
Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter, Magyarország: „Európa és Oroszország együttműködésének pragmatikus, egymás és a nemzetközi jog tiszteletén alapuló újjáépítése nélkül az európai versenyképesség javítása nehezen volna elképzelhető. Mi továbbra is azt valljuk, ha gazdaságpolitikai megközelítéseket nézünk, hogy az oroszországi természeti erőforrások és a magasan fejlett európai technológia párosítása tudja jelenteni az európai gazdaság és az európai versenyképesség javulásához és megerősödéséhez vezető utat.”
3 megjegyzés | 1 / 1 oldal