Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 05 30 Több száz vállalkozó „költözik” Szabadkára



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: hétfő, 2016. május 30. Nézettség: 328

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

hétfő, 2016. május 30. 19:37
Idén is több száz szerbiai és külföldi vállalkozó költözik pár nap erejéig Szabadkára. A Nemzetközi és Regionális Vásár résztvevői számos érdekes termékkel és szolgáltatással mutatkoznak be az érdeklődőknek. A kiállítók új gazdasági kapcsolatokat alakíthatnak ki, a látogatók pedig kedvükre vásárolhatnak.
hétfő, 2016. május 30. 19:37
Közel 200 kiállító töltötte meg a városi sportcsarnokot tavaly. A szerbiai vállalkozókon kívül a szomszédos országokból is érkeztek résztvevők a szabadkai expóra. A vásár a térség üzletembereinek fontos találkozóhelye. Lehetővé teszi az ötlet- és tapasztalatcserét, az együttműködés további fejlesztését. A szervezők ebben az évben is csaknem 200 jelentkezőre számítanak. A szakemberek szerint a látogatók száma is rekordot dönthet. Ivan Vojnić Tunić, főtitkár, Körzeti Gazdasági Kamara, Szabadka: „Mi azt szeretnénk, ha idén ez valóban hatalmas lenne. Ha legalább 20 vagy 30 ezer ember megfordulna a három nap alatt a vásáron. Ehhez azonban nem elegendő, hogy csak felhívást intézzünk, hanem szükséges az is, hogy akik részére ezt szervezzük, azok nyitottak legyenek.”
hétfő, 2016. május 30. 19:38
Az idei Vásárt június 2-a és 4-e között rendezik meg. A helyszín változatlan. A szabadkai Sportcsarnok ad majd otthont az élelmiszer-ipari és mezőgazdasági termékeket, valamint idegenforgalmi- és egyéb szolgáltatásokat felvonultató társaságok számára. Ilinka Vukoja, igazgató, Szabadkai Piacok KKV: „Ez egy jó lehetőség minden vállalkozó számára, hogy egy kis területen összegyűljenek, és felmérjék, hogy a termékük mennyire kelendő a fogyasztók körében.”
hétfő, 2016. május 30. 19:38
A gazdasági rendezvényt a Szabadkai Piacok Kommunális Közvállalat Szabadka város önkormányzatával és a Körzeti Gazdasági Kamarával együtt szervezi.
4 megjegyzés | 1 / 1 oldal