Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 06 02 Katasztrófahelyzet Nyugat-Európában a rengeteg eső miatt



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2016. június 3. Nézettség: 334

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

péntek, 2016. június 3. 01:04
Négy ember meghalt, további négyet pedig még keresnek Bajorországban, ahol katasztrófahelyzet alakult ki az áradások miatt. Sőt, már Franciaországban is van halálos áldozata az árvíznek. Párizst is fenyegeti a víz, ugyanis a Szajna kilépett medréből.
péntek, 2016. június 3. 01:05
Továbbra is magas fokú a riasztás Nyugat-Európa több országában a rossz idő miatt. Több térségben is annyi eső esett, amennyi ilyenkor még soha. Legkevesebb négyen meghaltak és négy ember eltűnt a bajorországi áradásokban a hatóságok csütörtök reggeli összesítése szerint. Katasztrófahelyzetet hirdettek ki Bajorország egyes részein szerdán.
péntek, 2016. június 3. 01:05
A német-osztrák határon fekvő Passauhoz közeli vidéken áramkimaradások vannak, számos út és híd víz alá került. Triftern városában néhány embert rendőrségi helikopterek menekítettek ki az elárasztott házak tetejéről. Ebben a városban és az Anzenkirchen nevű településen a legsúlyosabb a helyzet. Trifternben egy iskolát is körbezárt a víz. Hannover térségében több mint száz helyszínre riasztották a tűzoltókat, többnyire elárasztott pincék miatt, Lipcsében több utca víz alá került, és Észak-Rajna-Vesztfália tartományban is több helyen áradásokkal küzdenek. A hét elején Baden-Württembergben súlyos anyagi károkat okozott a hirtelen hullott, nagy mennyiségű csapadék.
péntek, 2016. június 3. 01:05
Már a franciaországi áradásoknak is van halálos áldozata. A heves esőzések miatt medrükből kilépő folyók Észak- és Közép-Franciaország településeit sújtják leginkább.
péntek, 2016. június 3. 01:06
Egy idős nő megfulladt az árvízben, holttestét tűzoltók találták meg. Loiret megyében is nagy terület került víz alá. A légi felvételeken az látszik, hogy egész városrészek kerültek víz alá, és számtalan jármű, autók, kamionok rekedtek az elöntött utakon. Víz árasztotta el a 16. századi, reneszánsz stílusban épült Chambord kastélyát is.
péntek, 2016. június 3. 01:06
Az árvíz nem kímélte a fővárost, Párizst sem. A Szajna vízszintje is jelentősen megemelkedett, a folyó több helyen elárasztotta a part menti járdákat, és több lakóhajó megközelíthetetlenné vált. Az árvíz szakértők szerint nem veszélyezteti a francia főváros lakóit, a turistáknak viszont sok bosszúságot okoz. A német meteorológiai szolgálat előrejelzése szerint legalább vasárnapig marad az esős idő.
6 megjegyzés | 1 / 1 oldal