Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 06 11 Falunapot ünnepeltek Csantavéren



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2016. június 11. Nézettség: 498

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2016. június 11. 19:24
Több mint 60 bográcsban rotyogott a zúzapörkölt Csantavéren. A falu ünnepét minden évben a Szent Antal napjához legközelebb eső hétvégén tartják. A szervezők idén háromnapos programsorozattal készültek.
szombat, 2016. június 11. 19:25
Csantavéren a falunapi gyalogtúrát gyermekfoglalkozások követték. A kicsiket a színház udvarában kézműveskedéssel és játékos feladatokkal várták. A nap folyamán kispályás fociban 16 csapat mérkőzött meg. A csantavéri Csapatszellem együttese évek óta játszik a falu napján. Anitics József: „Részt vettünk, a falunapot eddig még nem sikerült megnyerni, de volt mikor szerepeltünk az elődöntőben.”
szombat, 2016. június 11. 19:25
Közben a színház udvarában elkezdtek sorakozni a bográcsok. Eszem a zúzádat! Akár ez is lehetne a csantavéri falunap szlogenje, ugyanis már ötödször szerveznek zúzapörköltfőző versenyt. A pörköltet mindenki egy kicsit másként főzte. Nagy Sándor: „A zúzát elkaptuk, megmostuk, megtisztítottuk, meg persze fűszereket, hagymát, paprikát, sót.”
szombat, 2016. június 11. 19:25
Bográcsozás közben Kókai Mónika és Zvekán Péter, a Pannon Rádió műsorvezetői szórakoztatták a résztvevőket. Zvekán Péter, műsorvezető, Pannon Reggeli: „Meg fogjuk mérni a legnagyobb sörhast és bajuszt, valamint dalfelismerő verseny is lesz. Azt úgy kell elképzelni, hogy a szövegeket verselve mondjuk és fel kell ismerni.”
szombat, 2016. június 11. 19:25
A verseny első három helyezettje egy-egy új bográccsal, a résztvevők pedig emléklappal a kezükben térhettek haza.
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal