Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 07 15 A vihar nem tartotta vissza a fiatalokat a kunfehértói bulizástól



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2016. július 15. Nézettség: 378

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

péntek, 2016. július 15. 17:58
A szerda hajnali vihar és a lehűlés sem tartotta vissza a fiatalokat a kunfehértói bulizástól. A 21. Sör- és Grillfesztivál első estéjén három helyszínen egészen hajnalig várták a bulizni vágyókat. Ma este tovább folytatódik a fesztivál. A nagyszínpadon többek között a Bëlga és az Intim Torna Illegál, a vízi színpadon pedig Andrew Junior és a Katapult Dj lép
péntek, 2016. július 15. 17:58
A hagyományokhoz híven a polgármester egy korsó sör legurításával nyitotta meg a fesztivált. A nap folyamán még látszódtak a szerda hajnali vihar nyomai. A lehűlés ellenére Török Luca és társasága a vízbe is bemerészkedett. Török Luca: „Hallottuk sok embertől, hogy nagyon jó ez a fesztivál. A társaságban vannak olyanok is, akik többször voltak itt és akkor most elcsábítottak minket is.”
péntek, 2016. július 15. 17:59
Sokan egész hétvégéig terveznek bulizni Kunfehértón, a bajai Horváth Adrián másodszor látogatott el a fesztiválra. „Szerintem ezért a pénzért nagyon jó fellépőket kapunk, nagyon jó szórakozási lehetőség és ugyebár itt a strand, tudunk strandolni is. Közel van hozzánk, Bajához is.”
péntek, 2016. július 15. 17:59
A fiatalok a strandon várták az esti programokat, amelyek kialakítása komoly szervezői munka eredménye. Csupity Zoltán, szervező: „Azt vettük figyelembe, hogy a kunfehértói sörfesztivál csak nevében sörfesztivál. Gyakorlatban ez ifjúsági zenei fesztivál. A fiatalok zenei igényét próbáltuk figyelembe venni kicsit megspékelve a sörrel, az italokkal és a gasztronómiával.”
péntek, 2016. július 15. 17:59
A megnyitó után a Kiscsillag lépett először a nagyszínpadra, Lovasi András a zenekar frontembere elmondta mikorra várható ötödik lemezük. „Készen vannak a dalok, el is kezdtük a dalokat felvenni, amikor készen lett a Semmi Konferencia című anyag, amelyik az album törzsanyagát is képezi, akkor elkezdtük szokás szerint játszani a koncerteken, ma is játsszuk. Ezek szépen lassan ezek el is kezdtek átalakulni, tehát ez most kidobjuk a kukába és újra felvesszük őket, úgyhogy valamikor októberben, novemberben jelenik meg.”
péntek, 2016. július 15. 18:00
A megnyitó után, Kiscsillag koncertjével elkezdődött a 21. Sör-és Grill Fesztivál. A szervezők vasárnapig színes programmal és a lekülönbözőbb sörökkel várják az érdeklődőket Kunfehértóra.
6 megjegyzés | 1 / 1 oldal