Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Tusványos - A külhoni magyar vezetők elítélték Brüsszel betelepítéspolitikáját



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2016. július 22. Nézettség: 392

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

péntek, 2016. július 22. 21:20
Ugyanakkor azt is el kell, hogy mondjam, hogy azok, akik uniós csatlakozás vonatkozásában az országot odáig vitték el, hogy hétfőn két új fejezet nyílt meg a tárgyalásokban, azok azt a fajta politikát képviselik, amiért mi az elmúlt másfél-két évtizedben folyamatosan síkraszálltunk. A mi számunkra különösen fontos a 23-as tárgyalási fejezetnek a megnyílása.
péntek, 2016. július 22. 21:21
Ennek elemeként létezik egy kisebbségi akcióterv, amelynek a kidolgozásában mi aktívan részt vettünk. Ez a kisebbségi akcióterv a csatlakozás folyamán egyfajta útmutató fog lenni, tartalmazza mindazokat az elemeket, amiket a jogharmonizáció és jogalkotás folyamatában, a csatlakozás folyamatában be kell építeni a szerb jogrendbe.”
péntek, 2016. július 22. 21:21
Annak ellenére, hogy enyhült az Ukrajnát sújtó harcok heve és az önkéntesek színre lépése miatt a katonai behívók száma, a kárpátaljai magyarság nehéz helyzetben van. A háború békés lezárását szorgalmazó minszki megállapodás végrehajtása akadozik. Brenzovics László, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség elnöke az Európai Unió kettős mércéjét vetette fel a menekültek kérdésében.
péntek, 2016. július 22. 21:22
Szűkkeblűségnek tartom azt, hogy két év alatt nem sikerült még a vízummentességet sem megoldani ebben a relációban, nem beszélve az eurointegrációnak a dolgairól. Furcsának tartom azt, hogy míg a média állandóan közvetít a migránsok sanyarú helyzetéről, ami kétségtelenül így van, addig egy szó sem hangzik el, hogy mi van az 1 800 000 ukrajnai belső menekülttel, arról, hogy milyen a sorsuk vagy milyen támogatást tudnak igényelni.
péntek, 2016. július 22. 21:22
Nagyon fontos lenne, ha Európa visszatérne a saját értékeihez, abbahagyná ennek a kettős mércének az alkalmazását, és elsősorban a tagállamok érdekeinek megfelelően cselekedne, nem pedig érthetetlen indokokból történjenek olyan dolgok, amelyek az alapvető kritériumokat, a jogállamiságot, a biztonságot veszélyeztetik.”
péntek, 2016. július 22. 21:22
Szilágyi Zsolt, az Erdélyi Magyar Néppárt elnöke elemzésében kitért arra, hogy a politika, a képviselői mandátumok és a polgármesteri székek nem célok, hanem eszközök. Kifejtette az erdélyi pártok közötti összefogás fontosságát a szavazók megmozgatásában és kitért a migránskérdésre is. „Ez nem egy magyar ügy. Egy kőkeményen magyar ügy is, és Kárpát-medencei és közép-kelet-európai ügy is.
péntek, 2016. július 22. 21:22
Azonban Európában élünk, Közép-Kelet-Európában, direkt módon tudunk tenni Erdélyért vagy térségünkért. Úgy lehet Európa erősebb, ha Erdély, a Kárpát-medence, Magyarország, a magyar nemzet erősebb. Nem lesz attól Európa erősebb, ha felhígul a társadalmi szolidaritás, és az emberek bizonytalanságban élnek.”
péntek, 2016. július 22. 21:23
Potápi Árpád János elmondta, megváltozott a magyar diaszpóra megítélése a világban. Pozitív irányba mozdult el a mai Magyarország határain kívül élő magyarságról alkotott vélemény. A nemzetpolitikai államtitkár szerint a Kárpát-medencei magyarok egy erősödő, büszke nemzet tagjai.
hétfő, 2016. július 25. 01:40
Az összefogás a fontos !!!!!!!
hétfő, 2016. július 25. 01:40
Ha még van ilyen..?
27 megjegyzés | 1 / 3 oldal « 1 2 3 »