Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 07 28 Vadveszély az utakon, augusztus közepéig tart az őzek násza



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2016. július 28. Nézettség: 275

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

csütörtök, 2016. július 28. 20:16
Autósok VIGYÁZAT!!!!!!!!!!!
csütörtök, 2016. július 28. 20:16
avában tart az őzek párzási időszaka, ilyenkor a bakok és a suták bármikor kiszaladhatnak az úttestre. A vadveszélyre figyelmeztető szakaszokon óvatosabb vezetésre intik a sofőröket. Az őzek hónapos násza augusztus közepén ér véget.
csütörtök, 2016. július 28. 20:17
Az utak mellett Vajdaságban táblák hívják fel a vadveszélyre a figyelmet. Ezt komolyan kell venni, különösen most, az őzek párzási időszakában. Fehér László, közlekedési igazságügyi szakértő: „Felhívja a figyelmét a közlekedés résztvevőinek, hogy itt óvatosabban kell hajtani, nagyobb figyelemmel kell összpontosítani és kisebb sebességgel kell hajtani, amennyiben el akarja kerülni azt, hogy ne ugorjon rá egy őz, vagy ne üssön el egy nagyobb őzet, mert az az autót nagyon megkárosítja.”
csütörtök, 2016. július 28. 20:17
A párzási időszak július közepétől augusztus közepéig tart, ilyenkor az őzek a nap bármely szakaszában keresztezhetik a közúton közlekedők útját. Lastovics Tamás, elnök, Óbecsei Vadásztársaság: „Ha valaki elüt egy őzet, neki úgy kell cselekedni, hogy értesíti a hivatalos személyeket, tehát a forgalmi rendőrséget, hogy kijöjjenek a tetthelyre, ki kell, hogy értesítsék a vadásztársaságot, amely szintén kijön a tetthelyre, és rendesen meg kell csinálni a forgalmi baleset fölvételezését. Hiába, hogy a vad az államé, a vadásztársaság felel a kárért vagy a vadásztársaság kapja meg a kártérítést, amennyiben megállapítják, hogy a sofőr volt a bűnös.”
4 megjegyzés | 1 / 1 oldal