Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 08 06 Nyári Játékok Muzslyán



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2016. augusztus 6. Nézettség: 367

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2016. augusztus 6. 21:05
A bánáti Muzslyán ma tartották a Nyári Játékokat. Különböző ügyességi megmérettetéseket és főzőversenyt is tartottak. Este helyi zenészek és vendégeik szórakoztatják a közönséget.
szombat, 2016. augusztus 6. 21:05
Új színhelyen tartották a kilencedik Muzslyai Nyári Játékokat. A falu kijáratánál levő homokbánya környéke helyett ezúttal a Lehel Sportközpont adott otthont a rendezvénynek. Zónai Edvárd, elnök, Rémusz Hagyományápolók Egyesülete: „Megpróbáltuk közelebb hozni az emberekhez. Remélem, hogy ez sikeres lesz, mert itt egy parkban vagyunk, ahol hűvös van. Megpróbáltuk ugyanazokat a dolgokat belevinni, amelyek eddig is voltak. Ez a fiataloknak, de az idősebb korosztálynak is egy szórakozási nap.”
szombat, 2016. augusztus 6. 21:05
Az ügyességi játékok szervezője Bicók Tímea animátor volt. „A részvevők tudnak majd röplabdázni, pikádózni, korongot dobálni, kötelet húzni, gyorsan sört inni. A kicsik kipróbálhatják magukat logikai feladatokban, játékokban is.”
szombat, 2016. augusztus 6. 21:05
A vendégek között volt a Muzslyáról elszármazott Mészáros Mária is, aki férjével, Sándorral egy világ körüli úton van. Mészáros Mária, Ausztrália: „A faluban minden nagyon megváltozott. Megnőtt a falu, az biztos. Nehéz volt egy kicsit fölismerni, mert 12 évvel ezelőtt voltunk itt. De, azért itt-ott az utcanevek meg ilyesmi ismerősek voltak, a házak.”
szombat, 2016. augusztus 6. 21:06
Egy effajta rendezvényen szokatlan kikapcsolódásra is van lehetőség, vagyis logikai feladatok megoldására. Bíró István, matematikatanár: „Sikeresen próbálkoznak a könnyebb fajta ördöglakatok megoldásával – mint a szíves ördöglakat, vagy netán az ikrek nevezetű ördöglakat. De próbálkoztak a tangramok kirakásával is.”
szombat, 2016. augusztus 6. 21:06
A rendezvényre a helyieken kívül a környező magyarlakta falvakból is érkeztek vendégek.
szombat, 2016. augusztus 6. 21:08
Gratula..... nagyon kell a Magyarság összetartozás..!
7 megjegyzés | 1 / 1 oldal