Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Hatodszor bringáztak a barátság túrán Kiskunhalas és Szabadka között



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2016. augusztus 28. Nézettség: 273

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2016. augusztus 28. 20:28
Csaknem háromszázan tekertek szombat délelőtt Kiskunhalasról és a környező településekről Szabadkára. A Kiskunhalas-Szabadka Barátság Kerékpártúrán sorrendben hatodszor bringáztak a résztvevők. A szervezők célja az egészséges életmód, a biciklizés népszerűsítése, valamint a testvérvárosi kapcsolat ápolása.
vasárnap, 2016. augusztus 28. 20:28
Kiskunhalas, Tompa, Kelebia, Szabadka – ez volt az idei útvonala a barátság jegyében megszervezett kerékpártúrának. Az úti cél a szabadkai Zsinagóga volt. Közel háromszáz biciklivel érkeztek a résztvevők a Szabadka-Kiskunhalas Barátság Kerékpártúrára, amit idén hatodik alkalommal szerveztek meg.
vasárnap, 2016. augusztus 28. 20:28
. A résztvevők száma folyamatosan növekszik, ez pedig a túra jelentőségét bizonyítja. Nemcsak Kiskunhalasról, hanem további magyarországi településekről is érkeztek résztvevők. A túra a barátkozásról, a kikapcsolódásról és a sportról szól.
vasárnap, 2016. augusztus 28. 20:28
A résztvevők szeretik Szabadkát, örömmel látogatnak el az észak-bácskai településre. Horváthné Csillag Erzsébet, Kunfehértó: „Nagyon szép a város. Jártam már többször is Szabadkán, de csak autóval átutazóban, de így gyalogosan, meg sétálva még nem. Majdnem olyan, mintha Budapesten járnék.”
vasárnap, 2016. augusztus 28. 20:29
Hatodszor tekertek a résztvevők. 2011-ben egy alig 20-30 fős társaság kezdte el a mára már hagyománnyá vált kerékpártúrát. Király Gábor, programszervező, Halasmédia és Kultúra Nonprofit Kft.: „Hat évvel ezelőtt úgy döntöttünk, miután szeretünk kerékpározni és szeretjük Szabadkát, átjövünk ide biciklivel. Akkor voltunk huszonketten, barátaink között meghirdettük, és aztán ez megtetszett másoknak.”
vasárnap, 2016. augusztus 28. 20:29
A kerékpártúra résztvevői a szabadkai Városháza dísztermében zenés műsort hallhattak. Az eseményen tiszteletét tette Kiskunhalas alpolgármestere is. Farkas Dániel: „Bár formális testvérvárosi kapcsolat néhány hónapja van csak a két település között, azonban az informális, baráti, rokoni kapcsolatok hosszú évtizedekre, akár évszázadokra visszavezethetők, visszanyúlnak, és nem túlzás kijelenteni a kiskunhalasi emberek nagyon szeretnek Szabadkára jönni.”
vasárnap, 2016. augusztus 28. 20:29
A résztvevőket Horváth Tímea szabadkai alpolgármester fogadta. Beszédében kiemelte, tárgyalások kezdődtek arról, hogy a jövőben kerékpárút kösse össze a két testvérvárost, Szabadkát és Kiskunhalast. „Az elkövetkező hetekben egy munkajellegű értekezletet fogunk létrehozni, amely keretén belül nem csak a Szabadka-Kiskunhalas kerékpárútról fogunk beszélni, hanem több közös projektumról, mint két testvérváros között létrejött kapcsolati rendszernek az ápolásáról.”
vasárnap, 2016. augusztus 28. 20:29
A 6. alkalommal megszervezett kerékpártúrával a szervezők célja az egészséges életmód, valamint a biciklizés népszerűsítése.
vasárnap, 2016. augusztus 28. 20:30
A Magyar barátság az szent dolog!!!!!!!!!!!!!!!
vasárnap, 2016. augusztus 28. 20:30
Brávó.......!
10 megjegyzés | 1 / 1 oldal