Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 08 28 Tartalmas program várta a királyhalmi Szamárverseny látogatóit



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2016. augusztus 28. Nézettség: 430

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2016. augusztus 28. 20:51
Szamaragolás, fogathajtás, gyerekprogramok. Idén is tartalmas szórakozás várta a látogatókat a hagyományos királyhalmi Szamárversenyen. Ételből és italból is gazdag volt a kínálat. A csökönyös állatok hozták a formájukat sok derűs pillanatot okozva a résztvevőknek és a nézőknek.
vasárnap, 2016. augusztus 28. 20:51
Sárgarépával etették a versenyre várakozó szamarakat. Ez állítólag megengedett doppingszer az állatok felkészítéséhez. A szamaragolás kategóriában két előfutamot is rendeztek. A hosszúfülűek közül többeknek nem volt ínyére a pályát nehezítő vizesárok.
vasárnap, 2016. augusztus 28. 20:52
A döntőbe négy csacsi és hajtója kvalifikálta magát. Nagy csatát és szoros befutót hozott a futam. Kis Dadara Ferenc nyerte a hagyományos királyhalmi Szamárversenyt. A második és a harmadik helyről célfotó döntött.
Kis Dadara Ferenc, győztes, Csantavér: „Mi napi szinten hajtjuk őket. Nincsenek készítve, külön hajtva nincsenek sose. Takarmányhordásra meg ilyenekre tartjuk őket.”
vasárnap, 2016. augusztus 28. 20:52
A királyhalmi Szamárverseny sok látogatót vonzott. A határ túloldaláról is érkeztek a rendezvényre. Papdiné Németh Andrea, szurkoló, Mórahalom, Magyarország: „Nagyon jó. Most is, ahogy nem akart átmenni a vízen a szamár. Nekem tetszik. Jobban tetszik, mint egy autóverseny.”
vasárnap, 2016. augusztus 28. 20:52
Királyhalmon nagy hagyománya van a Szamárversenynek. A falu apraja-nagyja kivette a részét a szervezésből. Katona Róbert, közgyűlési elnök, Királyhalom HK: „Úgy gondolom, hogy a falunk erről híres. Akárhova elmegyünk vidékre, ha azt mondjuk Királyhalom, nem mindig tudják hova rakni a térképen.
vasárnap, 2016. augusztus 28. 20:53
De ha azt mondjuk, hogy Szamárverseny, akkor mindjárt tudják, hogy hol is van ez a település. Mindenki nagy örömmel segít. 50-60 önkéntes emberünk van aki a szervezésben részt vett és azon fáradozik, hogy mindenki jó érezze magát a mai versenyen.”
vasárnap, 2016. augusztus 28. 20:53
Vajdaságban egyre több település szervez tömegeket megmozgató rendezvényeket. A királyhalmi Szamárverseny az egyik úttörő ezek közül. Pásztor István, elnök, Vajdasági Magyar Szövetség: „A királyhalmi rendezvények sora, azon belül pedig a Szamárverseny egy kiemelkedően fontos és patinás rendezvény.
vasárnap, 2016. augusztus 28. 20:53
Már 34. alkalommal kerül megrendezésre. Azt gondolom, hogy nem lehet elmulasztani, hogy a mindenkori szervezők állhatatos munkája előtt tisztelegjen az ember.”
vasárnap, 2016. augusztus 28. 20:54
A futamok mellett a látogatókat színes kirakodóvásár és vidámpark várta. Érdekes versenyeket és tombolát is szerveztek a számukra.
vasárnap, 2016. augusztus 28. 20:57
Gyermek koromból egy emlék:
A nagy darab Juhász szamaragolt a kicsi szamarat és a lába a földig ért. S mi mondtuk neki. " Csacsi ül a szamáron" !. Kutya mérges lett és közénk vágta a botját. ::::)))))
10 megjegyzés | 1 / 1 oldal