Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Folyamatosan fogadják a levélszavazatokat a szabadkai magyar főkonzulátuson



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2016. szeptember 24. Nézettség: 325

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2016. szeptember 24. 23:34
A választópolgárok 4 napja dobhatják postaládába leveleiket. Az illetékesek számos problémával és figyelmetlenséggel találkoznak, mely a szavazatok érvénytelenségéhez is vezethet.
szombat, 2016. szeptember 24. 23:34
Szilágyi Róbert Nagykikindáról érkezett, kötelességének érzi a szavazat leadását. „Természetesen nemmel szavazunk. Minden magyar embernek kötelezettsége lenne, hogy ezt megcsinálja.”
szombat, 2016. szeptember 24. 23:35
Mihájlovity Mária már évek óta szerepel a névjegyzékben. Ő jelenlétünkkor vette fel a levélcsomagot. „Magyar vagyok. Én csak Magyarországot, a híreket is, mindent magyart nézek. Hiába élek én itt Vajdaságban, Szerbiában, de Magyarország az Magyarország.”
szombat, 2016. szeptember 24. 23:35
A szabadkai Főkonzulátus felhívta a figyelmet a problémára, hogy sokan nem emlékeznek hova kérték a levélcsomagjukat. Babity János, Magyarország szabadkai főkonzulja: „Ha valaki úgy gondolta, hogy postán kérte, hiszen több, mint három évvel ezelőtt kezdődött a regisztráció 2013 augusztusában és azóta nem biztos benne, vagy nem jól emlékszik, és mégsem postán kérte volna a levélszavazat felvételét, jöjjön el a főkonzulátusra. Van személyes felvételi listánk és személyesen győződjön meg arról. Lehetséges, hogy itt van a levélszavazata.”
szombat, 2016. szeptember 24. 23:35
A szabadkai főkonzul felhívta a figyelmet a levélcsomagok kézbesítési határidejére is. A jövő hét elejétől már kétségesnek tartja, hogy a Szerb Posta időben kézbesítené a leveleket, ezért a Magyar Postát vagy a Főkonzulátuson található postaládákat ajánlja.
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal