Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Pásztor: a kvótareferendum nemzeti ügy



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2016. szeptember 29. Nézettség: 504

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

csütörtök, 2016. szeptember 29. 22:35
De nem csak a tömegrendezvényeken fordultak elő olyan esetek, amikor bevándorlók erőszakoskodtak nőkkel. Szeptember közepén Párizsban három algériai migráns levetkőztetett és egymás után megerőszakolt egy 18 éves lányt az Eiffel-toronynál. A lány vidékről utazott Párizsba, és a közösségi oldalakon ismerkedett meg az egyik későbbi támadójával. Ő hívta találkozóra az Eiffel-toronyhoz, ahol két társával várta.
csütörtök, 2016. szeptember 29. 22:35
A férfiak kijelölt szálláshelye Németországban volt, de a menedékkérelmük elbírálása előtt Párizsba szöktek.
A három férfi meztelenre vetkőztette a lányt. Akkor menekültek el, amikor megijedtek, mert két kanadai turista a hajnali Párizsban arra kocogott. Később a rendőrök egy tömegszálláson fogták el a három férfit.
csütörtök, 2016. szeptember 29. 22:35
Magyar nők is az áldozatok között
Három eritreai bevándorló erőszakolt meg egy 26 éves, takarítóként dolgozó miskolci nőt szeptember elején a németországi Türingiában. Mühlhausen pályaudvarának közelében, egy viaduktnál történt a bűncselekmény.
csütörtök, 2016. szeptember 29. 22:36
A három migránst egy napon belül letartóztatták a rendőrök, vizsgálati fogságba kerültek, és vádat emeltek ellenük. De nem a miskolci volt az egyetlen külföldön tartózkodó magyar nő, akivel ilyesmi történt. Még februárban erőszakolt meg és vert véresre Máltán egy bevándorló egy 27 éves magyar nőt, aki régóta élt a földközi-tengeri szigetországban. A tettes egy 26 éves, líbiai származású férfi, akit letartóztattak a rendőrök.
csütörtök, 2016. szeptember 29. 22:36
Ezen a hét kedden este az egyik berlini menekültszálláson meghalt egy ember egy nemi erőszakkal összefüggő eset miatt. Egy 29 éves migráns – aki nyolcéves kislányával várta kérelmének elbírálását a szálláson – késsel rontott egy másik, a menekülttáborban elszállásolt 27 éves férfira.
csütörtök, 2016. szeptember 29. 22:36
Feltehetően azért támadta meg, mert molesztálta a kislányát egy városi parkban.
A férfit a menekültszállásra kivonuló rendőrök már őrizetbe vették az ügyben, és meg is bilincselték, amikor a feldühödött apa meg akarta ölni. A rendőrök végül csak úgy tudták megállítani a támadót, hogy rálőttek. Az apa később a kórházban belehalt sérüléseibe. Vizsgálják, hogy a rendőrök fegyverhasználata jogos volt-e.
csütörtök, 2016. szeptember 29. 22:36
Berlin Moabit nevű városrészében van az a menekültszállás, ahol kedden este német rendőrök lelőttek egy megbilincselt társára késsel támadó menedékkérőt. A lelőtt férfi azért támadhatott rá a másik migránsra, mert az molesztálta a nyolcéves lányát.
csütörtök, 2016. szeptember 29. 22:37
Ugyanakkor a menekült nők is ki vannak téve a szexuális erőszaknak – derült ki az Amnesty International tavalyi összeállításából, amelyben 40, Szíriából és Irakból menekült nővel készítettek interjút Németországban és Norvégiában.
csütörtök, 2016. szeptember 29. 22:37
. Ezek a nők arról számoltak be, hogy útjuk során az embercsempészek, katonák és más migránsok részéről is tapasztaltak szexuális zaklatást, olykor kényszerítő erőszakot is. Különösen az egyedül vagy csak gyerekeikkel utazó nők voltak kitéve szexuális zaklatásnak azokban a tranzitországokban, ahol több száz migráns között szállásolták el őket.
péntek, 2016. szeptember 30. 19:07
NEM-MEL KELL SZAVAZNI!!!!!!!!!!!
33 megjegyzés | 1 / 4 oldal « 1 2 3 4 »