Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

A fizikai határzáron egyre több migráns próbál meg átjutni Magyarországra



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: kedd, 2016. október 18. Nézettség: 384

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

kedd, 2016. október 18. 20:54
A fizikai határzáron egyre több migráns próbál meg átjutni Magyarországra (videó)
kedd, 2016. október 18. 20:55
38 migránst fogott el a határ térségében a magyar rendőrség szombaton, vasárnap és hétfőn, a police.hu adatai szerint. Egyre többen próbálkoznak a Királyhalom-Ásotthalom környéki zöldhatáron átjutni, a kerítés átvágásával. Az ásotthalmi tanyavilágban félnek az emberek.
kedd, 2016. október 18. 20:55
A fizikai határzáron egyre több migráns próbál meg átjutni Magyarországra. Az ásotthalmiak, főképp a kiterjedt tanyavilágban élők, naponta találkoznak bevándorlókkal. Császár Imréné, Ásotthalom: “Tegnap is láttam vagy húszat. Móni-kanyarnak nevezzük itt az erdőközt, ott volt vagy húsz migráns és végül is a rendőrök elfogták őket. De tavaly nyáron ilyenkor a tanyánk körül is nagyon sok volt a migráns.”
kedd, 2016. október 18. 20:55
Július 15-e óta akiket nyolc kilométeres mélységben kapnak el, azokat visszakísérik a kerítéseken található valamelyik kis határátkelő kapuhoz, és vissza kell térniük Szerbiába. Ambrus Gyöngyi, Ásotthalom: “Tegnap is állítólag százan jöttek át, abból egyszer 36-ot megfogtak, az erdőben feküdtek a nyárfásban, 15 meg aztán a bajai úton.”
kedd, 2016. október 18. 20:55
Ásotthalom belterületére nem jutnak be, de a tanyákon élők félnek.
Lajos Krisztián, Ásotthalom: “Európa külső határain kellene megállítani őket és ott segíteni rajtuk, mert így, mi itt, nem javíthatunk a helyzetükön.”
kedd, 2016. október 18. 20:55
Készenléti rendőrökből és a Honvédség katonáiból sokan teljesítenek szolgálatot, mégsincsenek elegen, hogy megakadályozzák egy-egy csoport átjutását Magyarország területére. Fackelmann István, alpolgármester: “A határ mellett egy kicsit az élő erőt, úgy látszik, fokozni kellene, és amit egy éve kérek már, hogy a kutyákat is alkalmazzák nagyobb számban, hiszen a kutya mindent figyel, éjszaka is lát, hall és jelzi, hogy ha jön valami. Tehát a műszaki zár jó, de élő erő nélkül nem ér semmit.”
kedd, 2016. október 18. 20:56
A határ szerbiai oldalán élő királyhalmiak azt mondják, reggelente találkoznak a visszatoloncolt, Szabadka felé tartó buszjáratra várakozó migránsokkal. Ők is és az ásotthalmiak is attól félnek, hogy ismét nagyobb számban megindulnak a bevándorlók.
7 megjegyzés | 1 / 1 oldal