Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 10 19 Migránsok jelentek meg Nagybecskereken



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2016. október 19. Nézettség: 359

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szerda, 2016. október 19. 18:44
Hétfőn este 21 illegális bevándorlót szállítottak le a nagybecskereki buszállomáson. A járat a Belgrád–Klári, vagyis Radojevo útvonalon közlekedett. A helyieket túlságosan nem rázta meg az eset, nem félnek attól, hogy a környéken tömegesen megjelennének a migránsok.
szerda, 2016. október 19. 18:44
Klári alig ezer lakosú település a magyarcsernyei községben, közvetlenül a román határ mellett – oda tartott az autóbusz, amelyről leszállították a migránsokat. Nagybecskerek lakosai eddig nem találkoztak tömegesebb menekültcsoporttal. „Őszintén szólva, nem tudom, hogy jönnek, tudom, hogy vannak Belgrádban, de Nagybecskerekre nem hallottam, hogy jöttek volna. Ők is emberek, nálunk is volt háború, fel kell találniuk magukat, jönnek hozzánk, mennek Németországba…”
szerda, 2016. október 19. 18:45
„Nem vettem észre migránsokat itt a buszállomáson, Nagybecskereken sem, habár hallottam róla, hogy jönnek, semmi kifogásom nincs ellenük.”
szerda, 2016. október 19. 18:45
„Magában a városban nem láttam migránsokat, de egyszer amikor Nagykikindáról utaztam, a buszban láttam egy nagyobb csoportot, család lehetett, mert több gyerek is volt velük. Belgrádba tartottak. Belgrádban, a parkokban is láttam őket.”
szerda, 2016. október 19. 18:45
A 21 afganisztáni és szíriai menekült közül tizenöten tartózkodási engedélyt kértek Szerbiában, őket rögtön elszállították egy befogadóközpontba, míg a többi hatot, mivel nem szándékoztak menedéket kérni, kiutasították. Jovan Agramović állomásfőnök szerint mindegyiküknek szabályosan megvásárolt jegye volt, és a buszsofőr köteles volt felvenni őket. „Mindennap van járatunk Belgrád és Klári között, amely a belgrádi állomásról 19 óra 15 perckor indul, a belgrádi állomáson adták ki a jegyeket, mint később kitudódott migránsoknak, tehát tiszta véletlen.”
szerda, 2016. október 19. 18:45
A buszsofőr értesítette az állomásfőnököt, hogy migránsok szálltak fel a buszra, de addigra már a rendőrségi alakulat a nagybecskereki állomáson volt. „A busz 19,15-kor indult Belgrádból, fél kilenc után öt perccel ért ide, a rendőrség már várta, mindenkit igazoltattak és azután a busz a migránsok nélkül folytatta útját.”
szerda, 2016. október 19. 18:46
Nagybecskereket nemigen háborította fel a hír a migránscsoportról, nyilvánvaló, hogy csak átutazóban voltak és újabb útvonalat kerestek az uniós országok felé.
7 megjegyzés | 1 / 1 oldal