Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 11 24 Ciszternába bújva akartak Magyarországra jutni



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2016. november 24. Nézettség: 253

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

csütörtök, 2016. november 24. 20:15
Veszélyes vegyi anyagokat szállító vasúti tartálykocsiba bújva próbált több migráns Magyarországra szökni. A bevándorlókat a Szabadkai Vasútállomáson fülelték le a szabadkai belügyi szervek munkatársai csütörtök délután.
Nem hivatalos információk alapján sikerült megtudnunk, hogy illegális bevándorlók ciszternákba, illetve tehervonaton rejtőzve próbáltak átszökni az Európai Unió területére.
A pályaudvar egyik alkalmazottja kamerán kívül elmondta, hogy a vegyi anyagokat szállító tartályok üresek voltak ugyan, de maróanyag-származék lehetett bennük. Mint mondta, szinte hetente bukkannak olyan migránsokra, akik a tehervonatok segítségével próbálnak Szabadkán keresztül Magyarországra szökni.
csütörtök, 2016. november 24. 20:15
Az egyik nézőnknek sikerült lencsevégre kapnia a helyszínre siető rendőröket. A felvételen jól látható, hogy a szabadkai tűzoltóság munkatársai is segédkeztek a mentésben. Az állomás dolgozói azt mondták, hogy a migránsokat sértetlenül menekítették ki a tartályokból. Egy, a városi befogadóközpontban lévő férfi elmondta, ő a macedón határról vonattal szökött Szabadkára. Mint mondja, útja nagyon veszélyes volt. „Én az állomás közelében jutottam fel a vonatra. Ráugrottam, és ide jöttem. Négy barátom is megpróbálta, de ők sajnos életüket vesztették.”
A bevándorlók egyre többször próbálnak az életük kockáztatásával átszökni a határon. Nem törődnek a veszéllyel, és többször még az éj leplét sem várják meg. Mindent megtesznek, hogy a tehervonatokra mászva átcsempésszék magukat az Európai Unió területére.
2 megjegyzés | 1 / 1 oldal