Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2017 01 10 A hideg után enyhülés, majd újra hideg lesz



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: kedd, 2017. január 10. Nézettség: 240

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

kedd, 2017. január 10. 19:45
Napsütés, ónos eső, havazás, enyhülés, majd ismét dermesztő hideg. Változatosan alakul az előttünk álló napok időjárása Vajdaságban. Nagy esély van arra, hogy térségünkben jelentős hótakaró borítsa be a tájat – állítják a meteorológusok.
kedd, 2017. január 10. 19:45
Napsütéses, de dermesztő hidegre ébredhettek kedden Vajdaság-szerte. A kora reggeli órákban helyenként -15 fokot is mérhettünk. A farkasordító hideg azonban nem tartja vissza a gyerekeket attól, hogy a téli szünet utolsó napjait a szabadban töltsék. A szabadkai jégkoripálya kedd délelőtt tele volt kipirult gyerekekkel.
kedd, 2017. január 10. 19:46
Takács Martin: „Szeretem, amikor esik a hó, és a télben szeretem, hogy akkor van karácsony és újév. Meg azt, hogy az osztállyal eljövünk korcsolyázni.”
Huzsvár Dávid: „Várom, hogy essen a hó, de nem nagyon esik itt felénk. Korizni eddig nem nagyon jártam, most vagyok itt másodszor. A telet nagyon szeretem, mert ilyenkor van a szülinapom.”
Jelena Mejić: „A telet szeretem, de a havat nem igazán.”
kedd, 2017. január 10. 19:46
Keddről szerdára virradóra -14 és -11 fok között alakul a hőmérséklet, és a levegő napközben sem lesz melegebb -9 foknál. Szerdán változóan felhős időre és hószállingózásra van kilátás. Csütörtökön és pénteken enyhülésre számíthatunk, ezeken a napokon napközben már nem lesz fagypont alatti a hőmérséklet. A déli órákban akár +3 fok is lehet. Üröm az örömben, hogy bár enyhül az idő, havazás, sőt ónos eső is előfordulhat Vajdaságban.
kedd, 2017. január 10. 19:46
Az illetékesek fokozott óvatosságra intik a sofőröket. Szombattól ismét visszatér a zimankó. Nappal -1, éjszaka -7 fokot mérhetünk majd, a hét utolsó napján pedig az éjszakai órákban -9, napközben pedig -2 fok lesz.
A legkisebbek bízhatnak a szánkózásban és a hóember építésben, péntektől jövő hét keddig ugyanis intenzív havazást jósolnak a meteorológusok.
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal