Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2017 01 18 Idén befejeződik a topolyai színházterem felújítása



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2017. január 18. Nézettség: 285

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szerda, 2017. január 18. 19:31
Végéhez közelednek a topolyai színház felújítási munkálatai. A sokoldalú terem nagyobb díszletet igénylő színdarabokon kívül fogadásoknak, konferenciáknak és egyéb művelődési rendezvényeknek, eseményeknek is helyet ad majd.
Serényen dolgoznak a topolyai színházterem felújításán. A helyreállítást 2015 decemberében kezdték meg. Az elképzelések szerint idén be is fejezik, a helyiek nagy örömére.
szerda, 2017. január 18. 19:31
Bogárdi Zsolt, rendező, Mara Amatőr Színház, Topolya: „Nagyon várjuk, hogy legyen egy színháztermünk, ahol mi is felléphetünk saját előadásainkkal, és természetesen a környező települések színjátszó csoportjai is sokkal könnyebben eljutnak hozzánk.”
A topolyai multifunkciós színházteremben most alakítják ki a mennyezetet, valamint a díszkivilágítást.
szerda, 2017. január 18. 19:31
Elkészült a raktár, egy épületrész a pénztárhelyiség számára, valamint az új fűtés-, illetve vízvezetékrendszer, és a villamos vezetékeket is lecserélték. Megjavították a tetőszerkezetet, az épület külső burkolatát, és a festést is befejezték.
szerda, 2017. január 18. 19:31
Csípe Tímea, igazgató, Művelődési Ház, Topolya: „Ez a fázis után lesz egy olyan termünk, amely teljes mértékben, tehát belső festéssel, egy kulcsra kész terem, és az idei évre, a 2017-es évre pedig megmarad majd a berendezés, ami elsősorban a színpadtechnika, a világosítás, a bútorzat, a székek.”
A topolyai színházterem felújítása a tervek szerint összesen mintegy 30 millió dinárba kerül majd. A projekt kölétségeit teljes egészében a topolyai önkormányzat állja.
szerda, 2017. január 18. 19:32
Kislinder Gábor, polgármester, Topolya: „A bútorok és a többi technika, ami hiányzik, az pedig a negyedik fázisban megtörténik, mi most már a költségvetésben előreláttuk azt a pénzt.”
Színházi előadások mellett különböző tanácskozások, bálak megrendezésére is alkalmas lesz a felújított topolyai színházterem.
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal