Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2017 01 18 A jég fogságában, vagy ahogy munkatársunk megtapasztalja



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2017. január 18. Nézettség: 244

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szerda, 2017. január 18. 19:32
Az egyik jégtörőn rekedt munkatársunk, Molnár Edvárd. Másfél napja tartózkodik a hajón. Azt, hogy mikor tudnak kikötni, még senki sem tudja.
Kedd reggel hét órakor indultak a jégtörő hajók a horvátországi Almásról, munkatársunk ekkor még arra számított, hogy egy-két órán belül kiköt a hajó és visszatérhet Szabadkára. A Duna dályai szakasza azonban nem várt kihívás elé állította a jégtörő hajót és annak legénységét. A jég vastagsága ugyanis helyenként még a három métert is elérte. Kedd reggel óta még sehol sem tudott kikötni a hajó, az éjszakát is a Dunán töltötték.
szerda, 2017. január 18. 19:33
Molnár Edvárd, operatőr, Pannon RTV: „Minden rendben, ez egy teljesen felszerelt hajó, van mindenből elegendő. Élelem, ital, fűtés, nagyon jó a legénység, a kapitány nagyon profi. Kaptam egy külön kabint. Ami érdekesség, hogy ezen a hajón ’91 és ’92 között Cousteau kapitány is utazott végig a Dunán, úgyhogy van is egy kabin, a 19-es, ami róla van elnevezve.”
szerda, 2017. január 18. 19:33
Munkatársunk elmondta, még három kilométernyi feltorlódott jégréteg van előttük. Annak feltörése után tud kikötni a hajó Vukovárnál. Bár laikusként nem tűnik soknak a három kilométer, időben ez akár 12 órát is igénybe vehet.
3 megjegyzés | 1 / 1 oldal