Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2017 01 18 Lassan halad a jégtörés a Dunán



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2017. január 18. Nézettség: 452

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szerda, 2017. január 18. 19:34
Mindössze pár kilométert tettek meg a magyar jégtörő hajók kedd éjszaka óta. A Duna gombosi szakaszánál már feltörték a jeget, de a több kilométer hosszan feltorlódott összefüggő jégtömbök miatt nagyon nehezen halad a munka. A jégtörők óránként néhány métert tesznek meg. Újvidékig szeretnének eljutni, de azt, hogy ez mikor sikerülhet, még az illetékesek sem tudják megállapítani.
szerda, 2017. január 18. 19:34
Békésen szelték a habokat a hattyúk a Duna gombosi szakaszán szerda hajnalban. A helyi közúti és vasúti hídon napközben zavartalan volt a közlekedés.
A magyarországi hatos és tizenegyes jégtörő hajók a híd pilléreit kiszabadították ugyan a jég fogságából, de a part mentén rengeteg csónakot ragadt magához a jégtömeg.
szerda, 2017. január 18. 19:34
Egy apatini halász kunyhója előtt takarította a havat. Öt éve él a folyóparton. Az extrém jegesedés az ő házikóját is veszélyezteti.
„- Elhaladtak itt is. Ott a hídnál sikerült felszabadítaniuk a pilléreket. Most majd meglátjuk mi lesz, amikor visszafelé jönnek.
– Ön hogyan küzd a hideg és a mínuszok ellen?
– Folyamatosan itt vagyok, fűtöm, szigetelem a kis kunyhómat. Túlélek.”
szerda, 2017. január 18. 19:34
Egyesek a folyón rekedt hajójukból merték a jéghideg vizet a gomboshoz közeli Dunakanyar mentén. Az emberek a zord időjárás ellenére igyekeznek menteni a menthetőt.
A jégtáblák vastagsága egyes szakaszokon akár a fél métert is elérheti, ezért ha a napokban nem enyhül az idő, akkor újabb magyarországi jégtörők bevetésére lesz szükség – mondják a Vajdaság Vizei Közvállalat illetékesei.
4 megjegyzés | 1 / 1 oldal