Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2018-04-19 - 5 nemzetiségi színház koprodukciója a Kosztolányiban



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2018. április 19. Nézettség: 207

   

Tetszik 1 és még 1 tag kedveli

Videó megjegyzések

csütörtök, 2018. április 19. 21:52
A szabadkai Kosztolányi Dezső Színház színes programsorozattal készül A hegyek óriásai című előadás bemutatójának alkalmából.
Luigi Pirandello darabját a világhírű Paolo Magelli rendezte 5 nemzetiségi színház koprodukciójaként. A partnerek a szerbiai Kosztolányi Dezső Színház, a horvátországi Ivan pl. Zajc Horvát Nemzeti Színház, a romániai Állami Német Színház, az olaszországi Szlovén Repertoárszínház és a macedón Nemzeti Intézeti Albán Színház. A programsorozat keretén belül két ingyenes szakmai műhelyt is rendeznek. A szombati bemutatóra a jegyek már elkeltek. Az érdeklődők vasárnap és hétfőn tekinthetik meg a darab ismétlését. A belépő ára 300 dinár.

Kucsov Borisz, színész, Kosztolányi Dezső Színház, Szabadka: „Külön öröm volt látni azt, hogy különböző országokból érkező emberek közös cél felé haladnak. Jó volt látni, hogy mennyire másképp gondolja mindenki azt, amit készítünk. Közben a rendezőnek az volt a legnagyobb feladata, hogy valamilyen szinten összehangoljon bennünket. Azt gondolom, hogy ez sikerült és nagyon hamar megtaláltuk a közös hangot a próbafolyamat során.”
1 megjegyzés | 1 / 1 oldal