Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Spórolj évi százezret a tankoláson: kipróbáltuk, működik!A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2019. október 2. Nézettség: 85

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szerda, 2019. október 2. 22:18
Tippek a spóroláshoz
Az interneten rengeteg különféle praktika kering, az összes tipp lényege, hogy a vezetési stíluson is múlik, mennyit fogyaszt az autó.
A Mazda magyarországi képviseletétől kölcsönkapott, új CX 30-assal ki is próbáltuk, hogy tényleg beválnak-e a neten keringő jótanácsok. Utunkat két szakaszra bontottuk, első körben megpróbálunk mindenre odafigyelni, amit a szakemberek tanácsolnak a benzinspóroláshoz:
• "Mazsola" stílusban lényegesen kevesebbet eszik a kocsi. Kerültük tehát a nyélgázas indulást, szépen egyenletesen próbáltunk meg haladni.
• A fék az egyik legnagyobb ellenség: igyekeztünk fékezés helyett már időben elvenni a gázt, és hagytuk, hogy a motorfék dolgozzon. Ehhez a lehető legnagyobb követési távolságot tartottuk.
• Minden körülmények között a legnagyobb sebességfokozatot választottuk, amelyikben még gond nélkül elmegy az autó - hiszen a motornak az sem tesz jót, ha lefulladás közelében használjuk.
• A Mazdát igyekeztün nem felpörgetni, legkésőbb akkor felváltottunk, mikor a műszerfalon jelezte azt a CX-30.
1 megjegyzés | 1 / 1 oldal