Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Fapipa I Belvárosi Betyárok (Az ibafai papnak fapipája van)A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2021. december 4. Nézettség: 169

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2021. december 4. 22:26
Megzenésítette az ismert nyelvtörőt a magyar zenekar, letiltotta őket a Facebook hosszú ideje a magyar nyelv egyik legismertebb nyelvtörőjének számít. !!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Módosítva: szombat, 2021. december 4. 22:27)
szombat, 2021. december 4. 22:27
A győri Belvárosi Betyárok zenekart olyannyira megihlette a sokak nyelvének nehézséget okozó mondóka, hogy megzenésítették, történetét pedig egy videóklipben is megörökítették.
A zenekar a videót fel is töltötte a legnagyobb videómegosztóra, ahol jóval nagyobb nézettséget hozott az előzetesen reméltnél. Ekkor azonban egy nem várt fordulat következett, ugyanis a fapipát dohányterméknek titulálta a Facebook, így nem engedte, hogy a videó megjelenjen az oldalon a címben és a képben egyaránt megjelenő pipa miatt.
Amikor először visszadobta a Facebook, kértem egy másodellenőrzést, de másodszor is ugyanaz történt. Ezután nem láttam értelmét tovább erőltetni a dolgot, már csak azért sem, mert a végén még nemcsak egy algoritmust haragítok magamra, hanem egy élő adminisztrátort is. Rám sütik, hogy a dohányzást ráadásul gyermekközönség előtt népszerűsítettem, s az egész Facebook-csatornám kerül veszélybe. Bevallom, nem számítottam erre a fordulatra, arra sokkal inkább, hogy esetleg a papok ábrázolását – bár semmi sértő nincs benne – érzi majd valaki profánnak. Viszont a YouTube-analitikát látva megnyugodtam. Katolikus közösségek, lelkészek osztották meg, személyes visszajelzések szerint is tetszik nekik, és semmilyen negatív kritikát nem kaptam miatta. Hozzáteszem, kritika a fapipa miatt sem érkezett

– idézte a Telex Váray László, az együttes tagjának szavait.
1 megjegyzés | 1 / 1 oldal