Budaházy György

360 videó - 2011
969-ben született. Politikával csak 1990-től kezdve foglalkozott, amikor belépett az MDF-be. A tüntető taxisok ellen – taxisblokád – többször fellépett, ezzel el is lőtte puskaporát. Még ugyanebben az évben kikopott, kilépett a pártból. 2001-ben néhány társával – többnyire a MIÉP semmittevését megunva -, Magyar Reviziós Mozgalom néven irredenta szervezetet alapított… 2002-ben az Erzsébet-hídi blokád tette ismertté a nevét, mellyel, úgy tűnik, nem elégedett meg – a Hunnia terrorcsoport létrehozásával az illegális Ir Köztársasági Hadsereget tekintette példaképnek. – A Nemzetbiztonsági Szolgálatok látókörébe kerülve viszonylag rövid idő alatt elég bizonyíték gyűlt össze ellenük: a titokban felvett telefonbeszélgetéseik és a rendőrség videofelvételei alapozták meg leginkább a magyarországi terroristák letartóztatását.

Megtehette volna, de nem kegyelmezett Budaházy György hazafinak Schmitt Pál köztársasági elnök. „Az államfő határozatát a hazafi hitvese juttatta el a szerkesztőségünkhöz…” – olvasható az egyik legismertebb neonáci, rasszista internetes honlap, a Hunhir weboldalán, két mondatban kétszer is hangsúlyozva a „hazafi” kifejezést.

„Bár számítottunk az elutasításra, arra a vádiratra hivatkoznak benne, ami tele van feltételezéssel és az a bizonyos 74/2008-as számú nyomozati anyag, ami a vádirat alapjául szolgált és itt szintén hivatkozási alap, pedig hemzseg a törvényteleségektől…” – kommentálta a határozatot (ezúttal a nyomozó hatóságokat is törvénytelenségek elkövetésével gyanúsítva!) a feleség, Budaházy Bernadett.

Az eljárási kegyelemre irányuló kérelem, lényegét tekintve, a bűncselekmények elkövetésének beismerése… Napjainkban, több mint másfél év után, mikor a nyomozás már feltárta az általa elkövetett bűncselekmény-sorozatot vagy annak egy részét, a börtönben eltöltött idő láthatólag megtörte a vádlottat. – A nyilvánosság már korábban meglepetéssel értesült arról, hogy az éjszakai harcos megvonta bizalmát korábbi védőjétől, többnyire az antiszemita-rasszista bűncselekmények esetén ügyvédként eljáró dr. Gaudi-Nagy Tamástól és a közismert liberálist, dr. Szikinger Istvánt látta el megbízással – de a kegyelmi kérvény elkészítésének és benyújtásának ténye egyenesen megdöbbentette az újnyilas, neonáci, antikommunista csoportokat. Ezt követően már, bármennyire kínos is, kérdőjelet kell tenniük a „politikai fogoly” hangzatos jelző után, a politikaiak (régies elnevezésükkel a státusfoglyok) ugyanis soha nem kérnek kegyelmet az őket börtönbe vető ellenféltől, még akkor sem, ha esetlegesen halálbüntetés fenyegeti őket…

A VÁD
A nyomozó hatóság szerint a 16 főből álló csoport tagjai vezetőjük, Budaházy utasítására 2007 decemberében először Hiller István és Kóka János szocialista politikusok ingatlanjai ellen fegyveres illetve lánggránátos támadást hajtottak végre. – Később, 2008. február 8-ára virradó hajnalban részvételükkel hasonló akciók zajlottak le más országgyűlési képviselők lakóhelyei ellen – ezekkel a fenyegetésekkel akarták befolyásolni az egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvény parlamenti elfogadását.

2009. április 8-án egy miskolci, egy szigetvári és egy adonyi országgyűlési képviselő házánál szándékoztak elhelyezni futball-labdába rejtett robbanóeszközöket – a bombákat egy időben akarták felrobbantani – a rendőrség azonban közbelépett.

A vádiratban foglaltak szerint Budaházy (a több budapesti, belvárosi nemzeti kegytárgyakat, zászlókat, tüntetési kellékeket árusító bolt tulajdonosa) utasítására követték el 2007-ben a Magyar Szocialista Párt kőbányai és kispesti székházai elleni lánggránátos támadásokat, valamint az országgyűlési liberális párt XI. kerületi irodája elleni akciót és Szilvásy György titkosszolgálati miniszter háza, szórakozóhelyek és jegyirodák elleni terrorcselekményeket.

A vádirat szerint Budaházy utasítására az akciócsoport négy tagja 2007 decemberében fémrudakkal bántalmazta Csintalan Sándort, a Fidesz-érdekeltségű Hír TV műsorvezetőjét egy óbudai társasház teremgarázsában, mert a sértett műsorában a „nemzetvédő mozgalom” tagjait huligánoknak és rongálóknak nevezte. A sértett tanúvallomásában elmondta, hogy miközben verték és ő az életéért könyörgött, támadói eltorzult arccal „mocskos, büdös zsidónak” nevezték.

A per első számú vádlottja – meglehetős hiúságról, aránytévesztésről téve tanúbizonyságot – kijelentette, hogy a magyarországi kriminalisztika történetében ötven éve nem volt ehhez hasonló kirakatper.

A 2011. március 2. napján elkezdett büntetőpert megelőzően, több más kisebb súlyú polgári bírósági ügyben és köztörvényes büntetőeljárásban vonták felelősségre. – Ezeken a tárgyalásokon a szimpatizánsai, többnyire a fővárosi tüntetéseken gyújtogató, a rendfenntartókat provokáló lumpenréteg a számukra előkészített transzparenseket a sajtó megjelent munkatársai felé fordító, ruházatukon a „Szabadságot Budaházynak – Szabadságot a politikai foglyoknak!” kitűzőket viselő szélsőjobboldaliak sokszor olyan légkört teremtettek, hogy ki kellett űríteni a tárgyalókat…

A terrorcsoport vezetőjét, kihasználva a képviselői jogosultságot, börtönében látogatta meg a Fidesz MPSZ hirhedt országgyűlési képviselője, a „Köztársaság tér 56-os hőseként” emlegetett Wittner Mária, valamint a neonáci országgyűlési párt, a Jobbik Magyarországért Mozgalom rasszista, antiszemita kijelentéseiről elhíresült EP-képviselője, dr. Morvai Krisztina.
Budaházy György már az őrízetbe vételét követő hatodik hónapban olyan kijelentéseket tett, hogy engedjék ki, haza akar menni a családjához… majd az elviselhetetlen körülményekre panaszkodott, miközben „a kiszabadításáért semmit sem tevő” nemzeti mozgalmaknak üzenve, szinte hetenként látta el nyilatkozatokkal az antiszemiták Kurucinfó elnevezésű internetes honlapját. Ezekben a nagy nyilvánossághoz eljuttatott nyilatkozataiban a közelgő forradalomról vizionált… és a kialakult közállapotokért a magyarországi zsidóságot tette felelőssé. A szélsőjobboldali internetes honlapok, kölcsönösségi alapon, a hozzájuk továbbított Budaházy-levelekért és felesége nyilatkozataiért a család – hivatalosan Budaházy Edda nevén lévő – két nemzeti motívumokkal díszített árukat, zászlókat, „Warrior”-polókat kínáló boltokba irányították (irányítják ma is) látogatóikat.

A nemzeti érzelmek kiaknázásából élő vállalkozók körében (kiknek évi összjövedelme meghaladja az 5,5 milliárd forintot), most, a kegyelmi kérvény beadása majd az elutasítás után némi zavar tapasztalható – hiszen a részben börtönviselt utcák népe számára nehéz, sőt, szinte lehetetlen magyarázatot adni a többnyire „hazafiként” aposztrofált Budaházy emberi gyengeségéről, vagy ahogy csak egymás között mondják: jellemtelenségéről.
http://www.prherald.hu

 
Budaházy Györgyöt kitiltották Szerbiából
Kendőzetlenül - Drábik Jánossal és Budaházy Györggyel
Budaházy-ügy: győzött a magyarok igazságérzete - Karc FM
Eljött a szabadság napja!
Napi aktuális - Gaudi-Nagy Tamás és Budaházy György (2023-04-28) - HÍR TV
Így hagyta el a börtönt Budaházy György - HÍR TV
BUDAHÁZY - Szózat a bíróságon
Napi aktuális - Gaudi-Nagy Tamás (2023-03-09) - HÍR TV
Budaházy György - szabadsagot.com
Teljesen elfogadhatatlan ez az ítélet!
Hunnia-ügy: Az Igazságügyi Minisztérium elé vonultak Budaházy támogatói
Hunnia-ügy: Az Igazságügyi Minisztérium elé vonultak Budaházy támogatói másolata
Hunnia-ügy: Budaházy György ítéletének napja (élő)
A librerálisok ma bolsevisták - Budaházy György
2006 után bujkálnom kellett - Budaházy György
Szabadságot, kegyelmet a hazafiaknak!
Tényleg terrorista? - Exkluzív interjú Budaházy Györggyel
Ezt élte át Budaházy családja | Így vészelték át ezt az időszakot | Füssy Angéla riportja
Irányított bírók – Politikai Hobbista Gaudi-Nagy Tamással és Budaházy Györggyel! 22-11-26/2.
Interjú Budaházy György Bajtársunk - Magyar Önvédelmi Mozgalom
Napi aktuális - Budaházy György (2022-10-28) - HÍR TV
Radar - Hazaengedték Budaházy Györgyöt (2022-10-28) - HÍR TV
Patrubány Miklós, Dr.Drábik János, Kovács N. László - 2022. október 23. Budaházyék szabadulásáért!
Az államfő kegyelmet adott - egy fideszes politikusbűnözőnek
mvsz9999@gmail.com
Drábik János gondolatai. Megalakult a Budaházy Bizottság az Igazságtételért 2022.10.21.
Budaházyék eljárási kegyeleméért áll ki a Budaházy Bizottság az Igazságtételért !
Etnikai tisztogatás zajlik Ukrajnában - Karc FM
Dr. DRÁBIK JÁNOS : FELHÍVÁS -TÜNTETÉS BUDAHÁZY GYÖRGYÉRT. Okt. 23.
Budaházy üzenete a Köztársasági Elnökhöz és az Igazságügyi Miniszterhez
MOGY 2022 AJÁNLÓ - Budaházy Edda: "Boldog az az ország, akinek ilyen terroristái vannak"
Budaházy György Interjú a Gyorskocsi utcai büntetés-végrehajtási intézetben
Hétfőn lezárta az Erzsébet hidat a Hatvannégy Vármegye, Budaházy szabadon engedését követelték
A meghurcolt székelyek, Beke István és Szőcs Zoltán is kiállnak Budaházyék kegyelme mellett!
117 perc a 117 évért – Szabadságot Budaházynak! Szabadságot a politikai foglyoknak!
A kormány kegyelem helyett felolvasta az ítéletet a Budaházy-ügyben
Szabadságot a politikai foglyoknak!
"Igazságot és kegyelmet Budaházyéknak !" - a június 17-i szolidaritási tüntetés filmje
Szimpátia tüntetés Budaházy György mellett Budapesten, 2022.06.17.
Elszámoltatás??? Gyurcsányék: 0 év Budaházyék: 117 év
Budaházy György jogi csatája a Háttér Társasággal a gyermekek védelmében
Fideszes rendőri túlkapás a hazafiak ellen a 2018-as Pride-on.
Budaházy György felesége eljárási kegyelmet kér férjének a köztársasági elnöktől
Interjú a Budaházy ügyről
Gaudi-Nagy a hatalmas felháborodást kiváltó drasztikus Budaházy-Hunnia ítéletről
Bilincsben vezették el Budaházy Gyurit
12 év "nemzeti" kormányzás után sem Gyurcsány ül a vádlottak padján
Budaházy György védőbeszéde (kivonat)
SZABADSÁG-TÜNTETÉSRE HÍVUNK MINDEN MAGYART!
17 év fegyházra súlyosbította a Fővárosi Törvényszék Budaházy György büntetését
Budaházy György védőbeszéde
Budaházy György évértékelője a 2020-as évről
Budaházy György 50. születésnapi rendezvénye a Polgári Mulatóban
Kire szavaz Budaházy az EP választáson
A szerb nagykövetségen jártunk Budaházy Gyurival | Vadhajtások.hu
Budaházy Gyuri kelenföldi aláírásgyűjtése | Vadhajtások.hu
Budaházy aláírásgyűjtése a határ úton | Vadhajtások.hu
Budaházy György és Gaudi Nagy Tamás értékelik Baka bíró ténykedését
Gyurcsány elszámoltatását követelték a fülkeforradalom után 7 évvel
Körtvélyessy Zoltán pert nyert Strasbourgban
Budaházy: Ha valami a "pártokráciában" sosem lesz, az a nemzeti együttműködés (PS Mozi)
ELŐZETES - Így áll most Budaházyék ügye
ELŐZETES -Így áll most Budaházyék ügye
Budaházy és Morvai sajtótájékoztatója Hunnia-ügyben | 2017.05.12.
Budaházy köszönetet mond az önkormányzatoknak
Továbbra sincs meg Budaházyék ítélete
Budaházy a Hunnia ügy írásos ítéletének hiányáról
Gaudi Budaházy 168 óra elleni peréről, megtagadott személyiség-védelméről és az amnesztiáról
Budaházy György a Csíki sörért hosszabb verzió
Fokozott rendőri őrizet Budaházy Györgynél
Kondor Katalin Budaházyról
Tompó László véleménye a Hunnia-ügyről
Kiengedték a börtönből Budaházyt
Kiengedték Budaházyt
Bayer Zsolt Budaházyról
Kassai Lajos Budaházyról
Petrás János (Kárpátia) a Budaházy-perről
Vitaest - Hallgatói kérdések - Tián Pál: Trianon, Hunnia per - 2017 01 19
Echo TV - Sajtóklub: Budaházy-ítélet és amnesztia 2017.01.09.
Budaházy-ügy: interjú Franka Tiborral, Kerepes polgármesterével
Megdönthetetlen bizonyíték
Budaházy: Végigharcolok én minden harcot!
Budaházy György hasznos volt? (Nézői kérdésre Molnár F. Árpád)
Advent a Budaházy-családnál
Hazafiasságért 125 év börtön
FELDERÍTŐ EXTRA - Budaházy: „Három karácsonyomat már elvettek”
56-osok a Budaházy-perről: Wittner, Bőzsöny, Szilágyi
Toroczkai László sajtótájékoztatója (2016.11.24.)
Budaházy mellett tüntetnek a Kossuth téren
Morvai a Hír TV-ben Budaházyék amnesztiájáról, Gyurcsányék terrorcselekményéről…
Morvai Krisztina a Hír TV Magyarország élőben c. műsorában (2016.11.04.)
Mit mondtak a fideszes és jobbikos képviselők a „Budaházy-amnesztiáról”?
Igazságügyi bizottsági ülés (2016.11.02.)
Budaházy-ügy: az amnesztiát támogatja a Fidesz és a Jobbik
Budaházy megint börtönbe került - HírTV
Újra előzetesbe került Budaházy György
NAPI AKTUÁLIS - Így vitték be Budaházyt
Budaházy György közlemény 2016. október 23. kapcsán
Kiállunk Budaházy mellett ...
Beszéljünk két bírósági ítéletről, a fagyállós gazdáról és a Magyarok Nyilai ügyről
Ítélethirdetés Budaházy és társai ellen. - 125 év
Toroczkai László a Hír TV Reggeli járat c. műsorában (2016.09.06.)
Toroczkai László a Budaházy-perről - Reggeli járat
Kékfény: Budaházy-per
Dr. Gaudi-Nagy Tamás nyilatkozata a Budaházy-per elsőfokú ítélete után
Dr. Morvai Krisztina nyilatkozata a Hunnia per elsőfokú ítélethirdetése után
Budaházy György ügyvédje az Echo Tv-ben
Ártatlan vagyok: Az ATV élőben kapcsolta Budaházyt
Szabadfogás: Vita a Budaházy-perről - HírTV
Csörte a Budaházy-perről - HírTV
Szabad gondolat: Dr. Gaudi-Nagy Tamás a Budaházy-perről - Lánchíd Rádió
Napról napra összefoglaló a Budaházy-perről - HírTV
Nem vagyunk terroristák! Budaházy mellett tüntetnek
Budaházyért! = Magyarországért! Patrubány Miklós beszéde
„Nem vagyunk terroristák!” – százak a Legfőbb Ügyészség előtt
Hegedűs Loránt beszéde a Hunnia-ítélet ellen megtartott demonstráción 2016.09.03.
Dr. Gaudi-Nagy Tamás beszéde a Hunnia-ítélet ellen megtartott demonstráción 2016.09.03.
Patrubány Miklós beszéde a Hunnia-ítélet ellen megtartott demonstráción 2016.09.03.
Budaházy György beszéde a Hunnia-ítélet ellen megtartott demonstráción 2016.09.03.
Toroczkai László beszéde a Hunnia-ítélet ellen megtartott demonstráción 2016.09.03.
Budaházy György
NAPI AKTUÁLIS - Szabadságot Budaházynak!
Budaházy: Nem vagyok terrorista! - Magyarország élőben
Vona Gábor a Kossuth Rádió 180 perc c. műsorában (2016.09.01.)
Budaházy a képtelen vádakról (2016. 09. 01.)
125 év 17 hazafira - a nemzet arcul csapása a Budaházy justizmord: nem maradhat így!
Magyarország Előben: Kemény ítéletek a magyar terrorperben (Hír TV)
Völgyesi Miklós a Budaházy perről - Magyarország élőben
A Budaházy per tanulságai kezdő és haladó ellenállóknak
BUDAHÁZY ÉS TÁRSAI ÍTÉLETE - BENE GÁBOR ÖSSZEFOGLALÓJA 2016 08 30.
13 év fegyház Budaházynak
Kabódi Csaba büntetőeljárás-jogász a Budaházy-perről - Magyarország élőben
Mirkóczki: a Budaházy-per ékes példa, hogy kettős mérce uralkodik - Reggeli járat
A nemzeti érzelműek nem értenek egyet Budaházy György és társai ítéletével
Budaházy-per fellebbezéskor elszabadultak az indulatok - HírTV
Mégsem sok a 13 év fegyház Budaházy számára? - tv2.hu/mokka
Dr. Morvai Krisztina a Budaházy-perről - Magyarország élőben
A nap híre - Szikinger István
Mirkóczki Ádám: A Jobbik igazságtalannak tartja Budaházy ítéletét - ATV
A BUDAHÁZY-PER TANULSÁGA - JELENLEG IDEGEN ELNYOMÓ HATALOM URALKODIK MAGYARORSZÁGON
13 év fegyház első fokon Budaházynak - összefoglaló
Tizenhárom év fegyházra ítélték Budaházy Györgyöt - Echo Tv
NAPI AKTUÁLIS - 13 év fegyház Budaházynak
Budaházy: Elképesztően igazságtalan ítélet született!
Budaházy: 13 év fogház, I. fok
13 év fegyházat kapott Budaházy György
Nick Griffin üzenete Orbánnak a Budaházy-per kapcsán
Budaházy: Hét év után ítélethirdetés a Hunnia-perben!
Erzsébet Híd - Blokád - Betiltott Sajtóklub - 2002 július 4
Budaházy bilincsben – bűne: EU-ellenesség
Budaházy büntetőügyei és a Brexit. Mi a közös bennük?
Budaházy: A vádlotti védőbeszéd (Hunnia per) 2016.06.27.
Megsemmisült a vád a Budaházy és társai elleni Magyarok Nyilai perben
Hunnia per: Szikinger védőbeszéd 04/1 2016.05.23.
Hunnia per: Szikinger védőbeszéd 04/2 2016.05.23.
Hunnia per: Szikinger védőbeszéd 05/1 2016.05.23.
Hunnia per: Szikinger védőbeszéd 05/2 2016.05.23.
Hunnia per: Dr Manger Marcell védőbeszéd 2016.05.23.
Hunnia per: Ifj Dr Balsai István védőbeszéd 2016.05.23.
2 1 Budaházy film
2 2 Budaházy film
"Boldog az az ország, amelynek ilyen terroristái vannak"
Hunnia per: Szikinger védőbeszéd 01/1 2016.05.20.
Hunnia per: Szikinger védőbeszéd 01/2 2016.05.20.
Hunnia per: Szikinger védőbeszéd 02/1 2016.05.20.
Hunnia per: Szikinger védőbeszéd 02/2 2016.05.20.
Hunnia per: Szikinger védőbeszéd 03 2016.05.20.
Paródia videó a Tesco parkolós találkozóról
EXKLUZÍV - Budaházyékon akarnak példát statuálni
Budaházy akár 20 évet is kaphat a terrorcselekmények miatt
Emberrablás után hét évvel: közmunka Budaházynak
Budaházy György felszólalása a migrációs konferencián
Budaházy György vs Benkő György kártérítési per, elsőfok
Budaházy pert nyert a HVG és a MaZsiKe ellen
Budaházy György műsora 2015. X. 7.
Éjjeli menedék '08.05.02 (vége10)
Buziparádé 2015.
Budaházy György műsora 2015. VI. 3.
Megkezdték Budaházy hivatalos személy elleni erőszak ügyének újratárgyalását
Budaházy György műsora 2015. V. 3.
Budaházyék kizárási indítványt tettek!
Hazafias sajtóklub a Polgári Mulatóban
Budaházy György műsora 2015. III. 1.
Budaházy Gyuri beszéde az Unió ellenes tüntetésen 1
Budaházi Gyuri beszéde az Unió ellenes tüntetésen.2.
Budaházy György műsora 2015. II. 8.
Budaházy és Vona kezdik ugyanazt mondani közjogi téren.
Ásotthalom polgármestere az EU pusztításáról
Budaházyék a Főpolgármesteri Hivatalban jártak szovjet emlékmű ügyben.
Budaházy György műsora 2015. I. 25.
Budaházy György műsora 2015. I. 7.
Nincs hova hátrálnunk tüntetés Budaházy ellentüntet 2014 december 16 17 53
Budaházy pert nyert az MSZP és a zsidók ellen!
Budaházy György műsora 2014. XII. 18.
Önrendelkezést a kárpátaljai magyaroknak! Budaházy György beszéde
Budaházy György beszéde 2014. december 5-én a Kossuth téren
Összefoglaló Budaházy György 2014. november 18-ai és 20-ai ítéleteiről.
Mély-interjú Toroczkai Lászlóval, Ásotthalom polgármesterével
A Szabadság téri szovjet emlékmű lebontásáért tüntetnek október 23. és november 4. között
Budaházy György műsora 2014. XI. 1.
Budaházy és Gaudi értékeli a Benkő és az RTL elleni per első tárgyalását
Petrás János nyilatkozata a Szovjet emlékműnél 2014. október 28.
Tyirityán Zsolt nyilatkozata a Szovjet emlékműnél 2014. október 29.
Budaházy György műsora 2014. X. 26.
Barcsa Turner Gábor nyilatkozata a Szovjet emlékműnél
Budaházy György nyilatkozata a Szovjet emlékműnél 2014. október 23.
Szorul a hurok Budaházy rágalmazói körül!
Budaházy György műsora 2014. X. 16.
Budaházy György műsora 2014. X. 1.
Budaházy beszéde a Tabánban 2014. IX. 21.
Budaházy a Rongyos emléknapon
Budaházy György beszéde a Kossuth téren 2014. szept . 16-án
Budaházy György műsora 2014. IX. 17.
Budaházy Györgyműsor 2014. IX. 10.
Budaházy György műsora 2014. VII. 23.
Budaházy György beszélgetése Gaudi Nagy Tamással
Dr. Gaudi-Nagy Tamást is meggyanúsították a leköpött Pásztor István ügyében (2014.06.25)
Budaházy György felszólalása a Rákóczi emlékmeneten 2014 VI 15. Kossuth tér
Budaházy Györgyöt kihallgatasra viszik 2012 januárban a 2008-as buzivonulás kapcsán
Budaházy György felszólalása a Kárpátalja visszatéréséért tartott tüntetésen
Budaházy György véleménye Toroczkai László meghallgatása után (2014.02.24)
Budaházy György vendége Toroczkai László
Budaházy György Zagyva Gyulával beszélget a cigány helyzetről
Budaházy György László Attilával beszélget
Budaházy György a temerini fiúkkal beszélget
Budaházy rendszerváltást akar!
2013.06.19. Budaházy - Vendég: Kásler Árpád
Budaházy vádbeszéde az MSZP ellen 2013.04.04.
A Budaházy titkok
A Kúria fölmentette Budaházyt az államellenes bűncselekmények vádja alól 2012 06 26
Budaházy az utolsó szó jogán 2012.06.26.
Budaházy pert nyert a rendőrséggel szemben - 2012. 04. 25.
Budaházy György üzenete
Budaházy György
RENDSZERVÁGÁS - BUDAHÁZY GYÖRGY 2012 03 15
Budaházy György - A magyar nemzeti ellenállás jelene és jövője
Budaházy György és Vajnai Attila
Budaházy 23 Gy tárgyalása Bp 2010 feb 2 Ítélet tv ostrom-szovjet emlékmű
Budaházy 07 Gy tárgyalása Védelem Gaudi-Nagy T Bp 2010 feb 2 tv ostrom-szovjet emlékmű.flv
Budaházy 08 Gy tárgyalása Védelem Gaudi-Nagy T Bp 2010 feb 2 tv ostrom-szovjet emlékmű.flv
Budaházy 21 Gy tárgyalása Bp 2010 feb 2 Budaházy beszéde tv ostrom-szovjet emlékmű.flv
Budaházy 22 Gy tárgyalása Bp 2010 feb 2 Ítélet tv ostrom-szovjet emlékmű.flv
Budaházy 06 Gy tárgyalása Védelem Gaudi-Nagy T Bp 2010 feb 2 tv ostrom-szovjet emlékmű.flv
Budaházy 17 Gy tárgyalása Bp 2010 feb 2 Budaházy beszéde tv ostrom-szovjet emlékmű.flv
Budaházy 18 Gy tárgyalása Bp 2010 feb 2 Budaházy beszéde tv ostrom-szovjet emlékmű.flv
Budaházy 19 Gy tárgyalása Bp 2010 feb 2 Budaházy beszéde tv ostrom-szovjet emlékmű.flv
Budaházy 20 Gy tárgyalása Bp 2010 feb 2 Budaházy beszéde tv ostrom-szovjet emlékmű.flv
Budaházy 04_12 György tárgyalása 2009 dec védő Gaudi-Nagy Tamás folyt
Budaházy 10-12 György tárgyalása 2009 dec 03 Határozat1
Budaházy 12_12 György tárgyalása 2009 dec 03 Morvai Krisztina nyilatkozata1
Budaházy 11_12 György tárgyalása 2009 dec 03 Határozat folyt
Budaházy 03_12 György tárgyalása 2009 dec 3 Védő Gaudi-Nagy Tamá1
Budaházy György - Fővárosi Bíróság - 2011. március 2.
Tüntetés Budaházy Györgyért - Szabadság tér
Budaházyért a Kossuth téren - Morvai Krisztina - Gaudi Nagy Tamás - Hunnia Csoport 201 szept 13
Budaházyért a Kossuth téren - dr. Morvai Krisztina beszéde - 2010 szept 13
Budaházyért a Kossuth téren - dr.GAUDI - KUGLI ZENEKAR - FÖLTÁMADOTT A TENGER
Budaházy György üzenete a fegyházból - 2010. szept 9
Budaházy György Ítélet 1 Főv Ítélőtábla Budapest 2010 okt 13 NJA
Budaházy György tárgy Gaudi Nagy Tamás nyilatkozata 2010 okt 13
Budaházy György Ítélet 5 Főv Ítélőtábla Budapest 2010 okt 13 NJA
Budaházy György Ítélet 4 Főv Ítélőtábla 2010 okt 13 NJA
Budaházy György Ítélet 3 Főv Ítélőtábla Budapest 2010 okt 13 NJA
Budaházy György Ítélet 2 Főv Ítélőtábla 2010 okt 13 NJA
Budaházy György Ítélet 9 Főv Ítélőtábla 2010 okt 13 NJA
Budaházy György Ítélet 7 Főv Ítélőtábla Budapest 2010 okt 13 NJA
Budaházy György Ítélet 6 Főv Ítélőtábla 2010 okt 13 NJA
Budaházy 09-12 György tárgyalása 2009 dec 03 Budaházy beszéde2
Budaházy 08_12 György tárgyalása 2009 dec 03 Budaházy beszéde
Budaházy György Ítélet 8 Főv Ítélőtábla 2010 okt 13 NJA
Budaházy09György tárgyalása Budapest 2010 jún 2 FővÍtélőt NJA.flv
Budaházy08György tárgyalása Budapest 2010 jún 2 FővÍtélőt NJA.flv
Budaházy 06 György tárgyalása Budapest 2010 jún 2 FővÍtélőt NJA.
Budaházy 07 György tárgyalása Budapest 2010 jún 2 FővÍtélőt NJA
Budaházy11György tárgyalása Budapest 2010 jún 2 FővÍtélőt NJA.flv
Budaházy10György tárgyalása Budapest 2010 jún 2 FővÍtélőt NJA.flv
Budaházy 02 György tárgyalása Budapest 2010 jún 2 FővÍtélőt NJA
Budaházy 05 György tárgyalása Budapest 2010 jún 2 FővÍtélőt NJA
Budaházy 04 György tárgyalása Budapest 2010 jún 2 FővÍtélőt NJA
Budaházy 03 György tárgyalása Budapest 2010 jún 2 FővÍtélőt NJA Gaudi
Budaházy 01 György tárgyalása Budapest 2010 jún 2 FővÍtélőt NJA
Budaházy Györgynek 2 kopogtató gyűjtése 2010 márc 17 Kugli egy Gaudi-Nagy Tamás
Budaházy Györgynek 1 kopogtató gyűjtés 2010 márc 17 Kugli egy Gaudi-Nagy Tamás
Budaházy 04 György tárgyalása Budapest 2010 feb 2 tv ostrom-szovjet emlékmű 2006.flv
Budaházy 24 Gy tárgyalása Gaudi-Nagy Tamás nyilatkozata Bp 2010 feb 2 tv ostrom
Budaházy 01 György tárgyalása Budapest 2010 feb 2 tv ostrom-szovjet emlékmű 2006.flv
Budaházy 02 György tárgyalása Budapest 2010 feb 2 tv ostrom-szovjet emlékmű 2006.flv
Budaházy 03 György tárgyalása Budapest 2010 feb 2 tv ostrom 2006.flv
Budapest, Erzsébet híd, 2002.07.04.
HUNGARIATV - BUDAHÁZY EU NEM PLAKÁTOK 2003. április 1.
Rendőr vigyázza a házi őrizetbe került Budaházyt (2011-10-01)
Budaházy családja és ügyvédje közösen tartottak sajtótájékoztatót (2011-08-01)
Budaházy-per: Sós Tibor is összevissza beszélt (2011-06-08)
A fővárosi ítélőtábla dönt Budaházy szabadlábra helyezési kérelméről (2011-06-06)
Budaházy-per: A Kuruc.info miatt több ezren fenyegették meg Szilvásyt (2011-06-03)
Pénzbírságra ítélték Budaházyt a szovjetemlékmű megrongálásáért (2011-04-20)
Visszavonta korábbi terhelő vallomását az egyik vádlott a Budaházy perben (2011-03-11)
Tagadták bűnösségüket a Budaházy per vádlottjai (2011-03-09)
Folytatódott a Budaházy per - Senki sem tett vallomást (2011-03-09)
Bombariadó volt Budaházy tárgyalásán (2011-03-02)
Megkezdődött Budaházy és 16 társának pere (2011-03-02)
Tüntetés Budaházyért (2010-12-30)
"Ha bebizonyosodik, akár tényleges életfogytiglant is kaphat Budaházy" - Célpont (2010-12-25)
Lökdösték és leköpték az ügyészt Budaházy tárgyalása után (2010-12-23)
Budaházyról még az EchoTV-ben is kínos beszélni (2010.11.12.)
Médiaössztűz Budaházyra - Már a TV2 is mocskolódik (2010.10.29.)
Budaházy a magyar Bin Laden? - Célpont (2010.10.29.)
Budaházy - A főrendőr helyettese is célpont volt (2010.10.27.)
Budaházy - Csintalan verés, robbantások, Molotov-koktélok, stb... (2010.10.26.)
Bizonyító erejű felvétel Budaházy szerepéről? (2010.10.25.)
Budaházy verette meg csintalant - állítja a ZsírTV (2010.10.26.)
1 év felfüggesztett börtönre ítélték Budaházyt - Botrány a tárgyaláson (2010.10.13.)
Budaházy a bíróság előtt - A másodfokú ítélet október 13.-án várható (2010.10.01.)
Gaudi és Zagyva Gyula meglátogatták Budaházyt (2010.09.27.)
Tüntetés Budaházyért a Kossuth téren (2010.09.13.)
Budaházyhoz bejutott a hírTV (2010.08.06.)
6/6.- budaházy
6/5.- budaházy
6/4.- budaházy
2/2.- Exkluzív! Budaházy György - börtöninterjú!
6/3.- budaházy
2/1.- Exkluzív! Budaházy György - börtöninterjú!
6/1.- budaházy
6/2.- budaházy
2/2.- Budaházy film
2/1.- Budaházy film
Budaházy interjú - Célpont (2011-10-14)
Budaházy: Köszönöm
Foglalkozása: HAZAFI - portrévázlat Budaházy Györgyről - Éjjeli menedék (2011-01-14)
2/2.- Interjú Budaházyval - Célpont (2010.08.06.)
2/1.- Interjú Budaházyval - Célpont (2010.08.06.)
Foglalkozása - HAZAFI - portrévázlat Budaházy Györgyről ( Éjjeli menedék 2011-01-14) 2.rész
Foglalkozása - HAZAFI - portrévázlat Budaházy Györgyről ( Éjjeli menedék 2011-01-14) 1.rész
Európa magyar hangja: Morvai Krisztina - Mozduljon meg Magyarország Budaházyékért!
Budaházy
Dr.Morvai Krisztina: "Budaházyék ellen meg kell szüntetni az eljárást" - Szemközt (2011-06-17)
Budaházy interjú péntek 13. (2011.05.13)
Budaházy György - Gondolatok...
Az ártatlanság vélelme: Az ATV már tényként kezeli Budaházy bűnösségét (2011-03-02)
Rács mögött marad Budaházy (2011-03-02)
Jobbik TV - "Szabadságot Budaházynak!" - tüntetés a Kossuth téren
2010. 06.02.alkotmányos rend erőszakos megdöntésének kísérlete Budaházy György
Budaházy szimpátiatüntetés - Csíkszereda 2. rész
Budaházy szimpátiatüntetés - Csíkszereda 1. rész
Varga B. Tamás: Együvé (Budaházy Györgynek)
Összefogás Budaházyért 2010 09 13
Éhségsztrájk 5 Budaházyért Morvai Krisztina 2010 okt 23 Budapest
Éhségsztrájk 4 Budaházyért Édesanya 2010 okt 23 Budapes
Éhségsztrájk 3 Budaházyért Gaudi Nagy Tamás 2010 okt 23 Budapes
Éhségsztrájk 2 Budaházyért felesége olvassa Budaházy üzenete 2010 okt 23 Bp
Éhségsztrájk 1 Budaházyért Gaudi-Nagy Tamás 2010 okt 23 Budapest
2010 09 13 tüntetés Budaházyért Morvai 2/2 igazCsepel
2010 09 13 tüntetés Budaházyért Morvai 1/2 igazCsepel
2010 09 13 tüntetés Budaházyért Szilágyi igazCsepel
2010 09 13 tüntetés Budaházyért igazCsepel
2010 09 13 tüntetés Budaházyért Pörzse igazCsepel
2010 09 13 tüntetés Budaházyért Hegedűs 2/2 igazCsepel
2010 09 13 tüntetés Budaházyért Hegedűs 1/2 igazCsepel
Budaházy beszéde 2008 márc.15.
Toroczkai beszéde Budaházyért 2010.02.26.
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Szekely Attila
 

2006 után bujkálnom kellett - Budaházy György



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2023. február 9. Nézettség: 95

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal