Bükki túrák

21 videó
Kalandtúrák a Bükkben

Az otthonunk a Bükk. Bejártuk az országot, jártunk már Európa számos vidékén, de az ottani csodálatos vidékeken is hirdettük a mi hegyünk dicsőségét, szépségét. Aki nem járt még itt, nem tudja mit hagyott ki. Az egyesületi tagok hol együtt, hol magányosan szinte minden héten feltűnnek valahol a Bükkben, legyen ez egy rövid séta, legyen egy több napos kalandozás. A hírlevelünkben és az aktuális rovatunkban mindig közzé tesszük portyázásainkat, ahová várunk bárkit, aki szereti a túrázást. Szervezünk családok, csoportok részére előzetes jelentkezés alapján kirándulásokat hétvégére, étkezéssel, szállással, kulturális programokkal kiegészítve.
Országos KÉKTÚRA

Egy magyar túrázónak nem kell elmagyarázni, mit jelent a kéktúra. Az egyesületünk több tagja folyamatosan járja ezt az utat, a teljesítés mindenkinél más és más, kinek energiájától, idejétől, anyagi forrásaitól függően. Az oldalon Makár Ricsi nevével fémjelzett bejárt és tervezett utakat mutatjuk be, várva azt, hogy más is kedvet érez hozzá, és csatlakozik túráinkhoz. A kirándulásaink lényege nem a teljesítmény, hanem a magyar táj és kultúra felfedezése, így mindenki számára könnyen teljesíthető, nem megerőltető és élményekben gazdag út vár ránk. Eddig bejártuk az OKT felét 2003. augusztus óta:
Írottkő - Városlőd, Hűvösvölgy - Téglagyár, Nagymaros - Hollóháza szakaszokat. (740km)
Túráinkról készült Google Picasa Web albumaink
Európai kalandozásaink

Célunk az, hogy minél nagyobb környezetünkkel ismertessük meg bakancsos társainkat. Egyre több helyre eljutunk határok nélkül. Szervezett útjainkon várjuk azokat a tagtársainkat, aki szeretné bebarangolni Erdélyt, a Felvidéket (Magas-Tátra, Alacsony-Tátra, Kis és Nagy-Fátra, Szlovák-Paradicsom), Szlovéniában a Júlia-Alpokot, Csehországot Sörmentén és a Lengyel-Tátrát.
Észak-Olaszországi út diavetítése innen letölthető!

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Bükki túrák 12 rész



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Sport magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: hétfő, 2013. október 28. Nézettség: 344

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal