Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 04 16 Tartományi szintű szertornaversenyt tartottak Szabadkán



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Sport magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2016. április 16. Nézettség: 319

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2016. április 16. 21:12
Nyolc és tizennégy év közötti gyerekek mérhették össze az ügyességüket szombat délelőtt Szabadkán. Az észak-bácskai városban tartományi szintű szertornaversenyt tartottak.
szombat, 2016. április 16. 21:12
A szabadkai Partizan-Željezničar Szertorna Egyesület a pionír korosztálynak rendezett szombaton délelőtt versenyt. Csupák Alexnek ez volt első versenye. A legfiatalabbak szülői kísérettel érkeztek. Csupák Andrea, szülő: „A mi fiunk négyéves kora óta jár, heti szinten kétszer, most meg hétéves kora óta mindennap van edzése, nagyon szereti, sosem volt semmilyen gond, örömmel jön.”
szombat, 2016. április 16. 21:13
Gombás Krisztián már tapasztalt versenyzőnek számít. „Tizenhárom éves vagyok, nemsokára tizennégy, már kilenc éve tornázok, és ezen a versenyen negyedik kategóriában én lettem az első, eddig is szép eredményeket értem el, benne vagyok Szerbia válogatott csapatában is. Szeretem ezt a sportot.”
szombat, 2016. április 16. 21:13
A versenynek szabadkai és újvidéki résztvevői voltak. Négy korosztályban mérkőztek, 8-14 éves korig. Talajtorna, lólengés, gyűrű, bakugrás, korlát és nyújtó. Ezekben a kategóriákban mérték össze ügyességüket. Horváth Albert, edző, bíró: „A tornászoknak a pontjai húsz pontról indulnak, és ebből vonják le a hibákat, ami lehet esztétikai hiba és technikai hiba. Az alapján, hogy a tornász mennyi hibát vét, kapja meg a végleges osztályzatot. Mind a hat szeren összeadják a pontszámokat és így lesz meg összesítve a tornásznak az eredménye.”
szombat, 2016. április 16. 21:13
A verseny után még egy megmérettetés következett, ahol vajdasági iskolák tornászai mérhették össze az ügyességüket.
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal