Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 04 10 Íjászverseny Adán



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Sport magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2016. április 16. Nézettség: 385

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2016. április 16. 22:08
Több mint hetven íjász mérte össze tudását ma délelőtt az adai Lovasvölgyben megszervezett kétdimenziós terep-íjászversenyen. Az eseményre a vajdasági résztvevők mellett Magyarországról is érkeztek vendégek.
szombat, 2016. április 16. 22:08
Pontos célzás, megfelelő koncentráció és határozott mozdulatok. Ez jellemzi a legkiválóbb íjászokat, akik szerint a lövéshez szükséges készségek alapjai mindenkiben megvannak, csak felszínre kell azokat hozni. Bíró Péter, versenyző, Bácskossuthfalva: „Ez mindenkiben benne van, nem azzal születik valaki, hogy tud íjászkodni, de egy-kettő ráérez, meg általában mindenki kicsi korában íjászkodott, és ha van edző, van klub, akkor ott megmutogatják, hogy mire vigyázzon, mire figyeljen oda, és akkor már megy az íjászat.”
szombat, 2016. április 16. 22:08
A versenyzők egyetértettek abban is, hogy az, aki egyszer kipróbálja az íjászatot, azonnal a szerelmesévé válik. Kiss Tímea, versenyző, Magyarkanizsa: „Nagyon jó volt a verseny, nagyon sok gyerekkel ismerkedtem meg, szerencsére nem esett az eső, és ennek nagyon örülök, mert így mégiscsak sokkal jobb a hangulat.”
szombat, 2016. április 16. 22:09
A versenyzők kortól, nemtől és az általuk használt íjak fajtájától függően több mint tíz kategóriában mérték össze felkészültségüket. Boldizsár Kornél, elnök, Katlan Civil Szervezet, Ada: „Maga a verseny az egy kétdimenziós talaj-íjászverseny, tizenkét célt helyeztünk el a területen, állatfigurákra lövünk, és ezt pontozzuk.”
szombat, 2016. április 16. 22:09
Az idei első adai íjászversenyen több mint hetvenen vettek részt, akik Vajdaság szinte minden részéről, valamint Szegedről és Békéscsabáról érkeztek a megmérettetésre.
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal