Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 05 28 Kállay Attila nyerte a Vajdasági Vágtát



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Sport magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2016. május 28. Nézettség: 494

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2016. május 28. 22:45
Topolya, Ada, Zobnatica, Óbecse és Temerin lovasa jutott a Vajdasági Vágta döntőjébe. A budapesti Nemzeti Vágta délvidéki előfutamának fináléját késődélután tartják a Topolya melletti Zobnaticán. A három dobogós, és szabadkártyával a szervező település lovasa nyer jogot a Nemzeti Vágtán való indulásra. Ha a szervező, Zobnatica győztese az első három között lesz, a negyedik helyen befutó jut még tovább.
szombat, 2016. május 28. 22:46
Tartanak kishuszárvágtát is a legfiatalabb lovasoknak, valamint a Nemzetközi Vágta szerbiai előfutamát. Ezeknek győztesei is lovagolhatnak majd szeptemberben a Hősök terén. A Vajdasági Vágtát negyedik alkalommal szervezték meg.
szombat, 2016. május 28. 22:47
Bunford Tivadar, szervező, Vajdasági Vágta: „Úgy látom, hogy lovasműhelyek, istállók alakultak ki itt, a Vajdaságban: Becsén, Temerinben, Adán, Kanizsán. Egyre jobb minőségű, egyre gyorsabb paripák mennek ki a pályára. Van tudomásom róla, hogy néhány külföldi lovat is behoztak, hogy a génállományt egy kicsit javítsák. Ez volt a cél. És az idei év, hogy 27-en jelentkeztek a Vajdasági Vágtára, ez is egy csúcs szám. Eddig ilyen sokan még soha nem jelentkeztek. 25-en meg is jelentek tegnap a technikai értekezletre, és hála Istennek mind a 25 ló egészséges és versenyképes.”
szombat, 2016. május 28. 22:47
Óbecse lovasa, Kállay Attila nyerte a Vajdasági Vágtát, a Nemzeti Vágta délvidéki előfutamát. Mellette Morvai Zoltán Temerin, Vig Dániel Topolya színeiben, valamint a házigazda, Zobnatica képviselője szerezte meg a budapesti döntőben való indulás jogát. A déltől egészen estig tartó családi rendezvény idén is több ezer embert vonzott a Topolya melletti lóversenypályára.
szombat, 2016. május 28. 22:47
Összesen 25 lovas indult az előfutamokban, az 5 legjobb került a döntőbe. Közülük a három leggyorsabb jutott tovább Budapestre. Ezüstérmet szerzett Temerin lovasa Morvai Zoltán. A legnagyobb harc a harmadik helyért zajlott. Végül alig pár centivel, de Topolya lovasa Víg Dániel futott be a harmadik helyen. Idén azonban nemcsak ők, hanem a házigazda település lovasa is megküzdhet majd a Hősök terén.
szombat, 2016. május 28. 22:48
A Nemzetközi Vágta szerbiai előfutamát Suzana Sekulić nyerte Aaron nevű lovával. A Kishuszárvágta legjobbja Zentagunaras képviselője, Januskó Szabina volt. Ők is versenyezhetnek majd Budapesten.
szombat, 2016. május 28. 22:48
A Vajdasági Vágtát idén negyedik alkalommal tartották meg. Fővédnöke Pásztor István, a tartományi képviselőház elnöke. Szervezője a Vajdasági Magyar Szövetség és a Háló Vajdasági Fejlesztési Alapítvány. Bunford Tivadar, szervező, Vajdasági Vágta: „Úgy látom, hogy lovasműhelyek, istállók alakultak ki itt, a Vajdaságban: Becsén, Temerinben, Adán, Kanizsán. Egyre jobb minőségű, egyre gyorsabb paripák mennek ki a pályára. Van tudomásom róla, hogy néhány külföldi lovat is behoztak, hogy a génállományt egy kicsit javítsák. Ez volt a cél. És az idei év, hogy 27-en jeketkeztek a Vajdasági Vágtára, ez is egy csúcs szám.”
szombat, 2016. május 28. 22:49
A vágta hatására egyre több gyerek dönt úgy Vajdaságban, hogy elkezd lovagolni.

Kísérőrendezvényeket is tartottak: kettes- és négyesfogatok szinkronhajtó versenyét, ügetőfutamokat, bemutatkoztak fiatal vajdasági csikósok és a kelebiai ménes díjlovaglói is. Az eseményt a Pannon Televízió teljes egészében rögzítette.
szombat, 2016. május 28. 22:49
Hajrá...........
9 megjegyzés | 1 / 1 oldal