Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 06 13 A magyarok kedden lépnek pályára



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Sport magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: kedd, 2016. június 14. Nézettség: 348

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

kedd, 2016. június 14. 00:23
A magyar labdarúgó-válogatott kedden 44 év után lép pályára ismét Európa-bajnokságon, ellenfele pedig Ausztria lesz, amellyel története során legtöbbször találkozott. Amennyiben szerephez jut a Bordeaux-ban 18 órától sorra kerülő meccsen, csúcstartóvá válik a 40 éves Király Gábor: ő lesz a legidősebb játékos az Eb-k történetében.
kedd, 2016. június 14. 00:24
Bernd Storck, a magyarok német szövetségi kapitánya igyekezett levenni a terhet tanítványairól, szerinte a portugálok mellett a selejtezőt veretlenül megvívó osztrákok is kiemelkednek a csoportból. Kollégája, a svájci Marcel Koller viszont versenyképesnek nevezte a magyar csapatot, és kiemelte a kiváló védekezését.
kedd, 2016. június 14. 00:24
Ami a felkészülést illeti, eredmények szempontjából egyik gárda sem hívta fel magára a figyelmet, a magyarok idén nyeretlenek maradtak mindhárom meccsükön, és mindössze egyszer voltak eredményesek, igaz nehéz ellenfelekkel küzdöttek meg.
kedd, 2016. június 14. 00:24
Az osztrákok idei négy meccsükből kétszer kikaptak, a két győzelmük pedig Málta és az Eb-újonc Albánia ellen született.

A magyar csapatnál Kádár Tamás bokasérülést szenvedett a vasárnapi edzésen, amennyiben nem lesz bevethető, akkor őt a debreceni Korhut Mihály helyettesítheti baloldali védőként. Az osztrákoknál két támadó, Marc Janko és Marko Arnautovic küzd kisebb sérüléssel, de a hírek szerint csak előbbi játéka lehet kérdéses.
kedd, 2016. június 14. 00:25
A magyar–osztrák párharc válogatott szinten örökrangadónak tekinthető, hiszen ez lesz a két együttes 137. összecsapása. A meccs kedden 18 órakor a francia Clément Turpin sípjelére kezdődik Bordeaux-ban.
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal