Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Jubiláris ultramaraton Palicson



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Sport magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2016. június 19. Nézettség: 421

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2016. június 19. 01:11
Szombaton pontosan délben rajtolt el a jubiláris 10. palicsi Ultramaraton. A korábbi évekkel ellentétben idén az eseménynek jótékonysági jellege is van. A humanitárius stafétába benevezett versenyzők által befizetett összeg a Kolevka felnőtt napközi védencének, Kiss Tanjának a nyaralására lesz fordítva.
vasárnap, 2016. június 19. 01:12
A jótékonysági stafétában való futást Pásztor Bálint, a Vajdasági Magyar Szövetség köztársasági parlamenti frakcióvezetője is vállalta, aki néhány éve maga is amatőr futó. Különösebben nem készült a futamra, de számára is kihívás az ultramaraton, annak ellenére, hogy nem kell végigfutnia a 24 órát. Pásztor Bálint, köztársasági parlamenti frakcióvezető, VMSZ: „Én egyébként is heti 3-4 alkalommal futok, úgyhogy különösebben nem készültem, habár így délben még nem futottam, remélem, hogy túlélem ezt a mai napot és jó lesz.”
vasárnap, 2016. június 19. 01:12
Az esemény médiatámogatója a Pannon RTV. Médiaházunk sportkedvelő kollégái is úgy döntöttek, hogy futnak a nemes cél érdekében. Brindza Ildikó, munkatárs, Pannon Marketing: „Egy órát fogok vállalni, egy pár perc múlva kezdek. Most látom a pályát, hogy min kell majd körbe menni. Lehet, hogy le fogok égni, de nem baj.”
vasárnap, 2016. június 19. 01:12
A 10. jubiláris palicsi Ultramaraton nemzetközi jellegű, ahogyan a korábbi években ia. Több országból is érkeztek futók, legtöbben Magyarországról. Márton Attila, Budapest: „A magyarok közül jöttek Tiszaújvárosból, Badics Attila, és Békéscsabáról Zahorán János. Ők 24 órán szeretnének menni, meg szeretnék csinálni az Európa-bajnokságra a szintet, hogy októberben sikerüljön nekik a csapatba kerülni Magyarországon.”
vasárnap, 2016. június 19. 01:13
A palicsi Ultramaraton szervezője ezúttal is a Szerbiai Ultramaraton Szövetség, elnöke, Jánosi Elvira elégedett a benevezettek számával. „Örülök, hogy ilyen sokan eljöttek erre a 10. jubileumi évre. A 24 és a 6 órások elrajtoltak. Sok sikert kívánok nekik és jó eredményeket.”
vasárnap, 2016. június 19. 01:13
A humanitárius staféta elérte célját, hiszen sikerült Kis Tanjának, a Kolevka felnőtt napközi mozgássérült lakójának nyaralására összegyűjteni a szükséges összeget.
vasárnap, 2016. június 19. 01:13
Hajrá...........!
7 megjegyzés | 1 / 1 oldal