Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Rekordszámú futó a palicsi ultramaratonon - a Pannon RTV csapata is részt vett



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Sport magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2016. június 19. Nézettség: 839

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2016. június 19. 19:38
egnap délben kezdődött és ma délutánig tartott a palicsi ultramaraton. Az eseményre idén rekordszámú futó nevezett be. Első ízben indult jótékonysági staféta is, amelyen a közéleti személyiségeken kívül a Pannon RTV
vasárnap, 2016. június 19. 19:39
A futók számára a 24 órás ultramaraton legnehezebb része az éjszaka volt, amikor a leghosszabb távon nevezők még csak a céljuk felénél jártak. Az első száz kilométert Jovica Spajić ultramaratonfutónak sikerült teljesítenie, aki a 100. kilométert egy fáklyával tette meg, majd ezt követően minden lefutott 100 kilométert így hirdettek ki. A humanitárius stafétán induló pannonos csapat legkitartóbb tagja Calbert Anita volt. „Két órát futottam eddig, majd az éjszaka folyamán, amikor a többiek már nem bírják, akkor beugrok és reggel még 2 órát szeretnék lefutni.”
vasárnap, 2016. június 19. 19:40
Miután megvirradt már ismét gyorsabban fogytak a kilóméretek és a holtponton is sikeresen túljutottak a futók. A Pannon RTV csapatához is megérkezett két friss ember Soós Georgina és Kozma Zoltán személyében, akik a hajrában tartották a lelket a csapatban. A humanitárius staféta utolsó emberei együtt futottak a célba. Soós Georgina, főszerkesztő, Pannon Rádió: „Öt kört futottam meg ezt a ráadást itt a végén, amiben mind együtt futottunk, viszont a csapat tényleg nagyon erős volt és nagyon büszke vagyok mindenkire.”
vasárnap, 2016. június 19. 19:40
Az ultramaraton legjobbjainak a szervező Szerbiai Ultramaraton Szövetség elnöke, Jánosi Elvira gratulált, majd pezsgőbontással ünnepelték teljesítményüket. A 12 órás táv legjobbja a hölgyek közül Békéscsabáról érkezett. Bár megnyerte a versenyszámot többet várt magától. Szilágyi Szvetlána: „30 kilométernél, elég hamar volt egy holtpont, meg rossz lett a gyomrom. Küzdelmes volt ez a mai verseny, végül is nem úgy sikerült, ahogy terveztem.”
vasárnap, 2016. június 19. 19:40
A humanitárius staféta is sikeres volt. Nemcsak Kis Tanja nyaralására lett elegendő az összegyűjtött összeg, hanem a Kolevka felnőttnapközi még egy védence is a tengerre utazhat idén.
vasárnap, 2016. június 19. 19:41
Brávó......
6 megjegyzés | 1 / 1 oldal